Vincent & Vincent

Här kommer lite bilder ifrån lördagens födelsedags fest! Mina kompisar Vincent & Vincent hade fyllt år! Hihi.


Födelsedagsbarnen!


Den ena fick en hello kitty pyjamas av mig.


Den satt alldeles utmärkt, raur!


Basse, Carro och de krossade tomaterna.


Martin hade tagit bort tandställningen!


Johanna och jag.


David och en skrattande Ian.

Mycket kul kväll! /Lenie

Vimmelfoto från Dalarna

















Jossi, Eve och jag innan Jondo.
 Om ni vill se mer vimmelfoton från Peace and Love kan ni klicka här!

FÖÖR BRAA

Nu sitter jag här i mina lortiga jeansshort, trasiga leggings som numera har en passform à la långkallingar, en smutsig skoltröja, hes röst och ett sönderbränt ansikte. Tja folks. I'm home!

Jag har haft det så sjukt bra, eller det är väl ite det rätta ordet, ja har ju inte precis levt som en prinsessa men jag har haft det så jäävla kul! Visst det är skönt att vara hemma och kunna duscha och sova i sin egen säng men jag saknar det redan och jag saknar mest av allt alla skööna människor jag har träffat, våra grannar t ex. Man hade nog inte kunnat ha bättre grannar än vad vi hade på camp JARRÖ (fråga mig inte vad det betyder). Vi var i princip omringade av snälla, sköna och snygga människor. Jag förstår fortfarande inte varför vi inte upptäckte norrmännen som bodde i tälten intill tidigare. En av de var en snyggare kopia av Heath Ledger, fan va snygg han va! Den snyggaste norrmannen som världen någonsinn skådat skulle jag tro.

Och för att inte tala om musiken. Så grymt. Jag är ett troget Mando Diao-fan (inte besatt eller nått, de har bara så grymma!) men jag måste nästan säga att Håkan va kanske bäst. Eller Manu Chao, läskigt bra. Eller Jondo. Eller, eller vad vet jag?

En sammanfattning av min festival: Jag har dansat i ett ex antal timmar. Jag har tappat rösten redan tredje dagen. Jag har kramat Petter ("Majsan känner Pettan!"). Jag har blivit kär i världens hetaste norrman! Jag har sett så sjukt mycket snygga killar. Jag har träffat en as cool nintendo-freak kille. Jag har sovit på en random gräsmatta i regnet. Jag har gråtit till Håkan. Jag har dansat knäna av mig till Mando Diao. Jag har klaustrofobi-attackat. Jag har blivit rädd för en tjej som är två huvuden kortare än mig. Jag har blivit kär i min andra Gustav Norén-liknande granne. Jag har nog aldrig varit med om så mycket fördommar. Jag har druckit ett ex antal kalla "Key" läskar (eller vad det heter i plural?). Jag har varit med på en öron-piercing. Vi har haft en random-kille som inneboende i några dagar tills jag skrämde iväg honom (i sömnen t o m). Jag har smakat kall ravvi  - EUUW! Jag har duschat med våtservetter. Jag hade tänkt ut precis vad jag skulle säga till Norén-brorsorna när jag träffade dem - men det gjorde jag inte.
Sista kvällen var nog seriöst den roligaste kvällen i mitt liv. Jag har skrattat så mycket att magen inte orkar mer och istället skickar iväg en dampig rörelse från armen när något är roligt.
Jag hoppas att ni förstår hur sjukt jävla kul jag har haft!!!

Nu är det dags att DUSCHA! KYSS og KLEM på er alla!

Majsan


Abso-fucking-lutely

Nu ska jag äntligen gå och se sex and the city-filmen! Lite efter är jag allt men den som väntar på något gott...

Föresten! Ursäkta mitt lite speciella inlägg inatt. Jag var nog ganska rund om fötterna!

Lenie

natten är ung

Heeeeeej!! är precis hemkommen ifrån Vincent & Vincent. Mina två kompisar som haft födelsedagsfest ikväll. Jag har haft otrloligt rolig. Jiiiippiiiii! hahah.

Det verkade som om båda blev glada för sina presenter fastän den ena fick en vin flaska och den andra fick en hallo kitty pyjamas, hahahah! Intern skämt! Asså pyjamasen! Kan berätta emer om det imorron! haha. NAtti natti på er!

Eran Lenie som ni gillear så mycket, hahah!

Ps. rykten går att majsan, den andra sm blggar här på justafuckingblog.blogg.se, hon som är på peace and love, är kär i en norrman. oj oj oj asså. vi får väll vänta tills hon kommer hem o så får vi höra mer.

bra inlägg hahaha / L


äicon och bägg

Guten Tag! Här sitter jag och äter mackor med stekt ägg och dricker nypressad apelsinjuice. Och ja, jag ville bara skryta lite. Gårkvällen slutade med att jag och johanna satte oss nere vid vattnet och drack lite öl sen blev jag förjävla hungrig så vi gick till statoil och köpte varsin french hotdog. Sen mötte vi upp några ifrån vår skola och följde med på en fest som hölls till i en killes trädgård. Många bekanta ansikten och många nya. Det var trevligt!

Ikväll blir det Vincents och Vincents födelsedagsfest. Ja, båda heter Vincent och de fyller år samtidigt och har fest ihop. Haha, bara det är ju kul! Än så länge har jag bara present åt den ena så nu måste jag fixa nått till den andre också!

Ps. Rubriken är ett extremt internt skämt från igår! Ds.

Pöss från Lenie


come and dance with me!



Klänning från Indiska, Fejk-skinnjacka från H&M och sandaler från samma place.

Hej! Idag har jag varit duktig. Jag har postat brev, städat mitt rum, handlat mat, gått på promenad med mamma och sedan lagat middag till oss. Ibland är jag verkligen perfekta dottern, haha! Jag skämtar med er. Nu ska jag smsa johanna och kolla om hon är klar så får vi se vad denna fredags kväll har och bjuda på! Pussar!

Lena

27 juni

Jag är lite efter. Igår skaffade jag bloggkoll och varför har jag inte gjort det för länge sen?! Det är ju assmart och man sparar hur mycket tid som helst! Hallelulija!

Idag är det äntligen fredag meaning att jag äntligen har någon att vara med! Alla är bortresta eller så jobbar de! Om johanna är ledig imorgon så ska jag attackera henne ikväll! Jag saknar henne!

Nu - duscha!

Ps. Grattis andra Vincent som fyller år idag!

Lenie


med smör och ost

Jag har kommit på en sak: Knäckebröd är så jäkla gott. /L


mamma & dotter-dag

idag vaknade jag upp på kims veranda. vi var några stycken som sov över hos henne och vi passade på att sova utomhus eftersom det var så varmt. det var härligt. sen tog jag cykeln hem för att ha en mamma & dotter-dag. eftersom både min och mammas lön trillat in på kontot idag så det blev shopping för båda. och för en gångs skull mer shopping för hennes del. vi hann även med världens godaste lunch och sen en fika.


skor, 129 kr på H&M

så det blev alltså en blommig klänning, sandaler, kjol, pyjamas och underkläder. och sen köpte jag även en present till min kompis vincent som fyller år idag! hipp hipp hurra för dig!

Lenie

PEACE & LOVE

Det går inte bra nu. Jag har packat "hela" kvällen. Det är nästan klart men det finns de grejerna som aldrig blir klara. Min regnjacka till exempel. I can't find it! Jag har letat överallt och plötsligt hamnade jag framför datan med en knäckemacka i handen. Vad händer, jag är ju sämst på att packa. Och jag måste hitta en IKEA-kasse där jag kan lägga konserver, sovsäck, madrass och stormkök (behöver man T-sprit!!!, isåfall är jag ute o cyklar). O min älskade lilla ipod ger ifrån sig oroväckande tjut! Tåget går kl 08.55 imorgon så det börjar bli dags att gå och lägga sig. Nu tänker jag högt, det som måste fixas imorgon är: hitta regnjackan, packa ner alla matsaker o madrassgrejer i en ikea-kasse o ladda klart mobilen som jag inte får glömma, shit nu kom jag precis på att jag glömt packa ner bikini. Bra där.


Mina nya gummistövlar och min läckra madrass. Jag kommer sova förjävla illa i några dagar.

Nu är det time for bed. Förhoppningsvis så kommer allt att gå bra imorgon. Jag kommer inte glömma halva packningen. Allting kommer att lösa sig! Förövrigt så låter grannens hund som ett jävla monster/varulv/stucket vildsvin, hur fan ska man kunna sova? Nej, nu taggar jag till Peace and Love istället. Här kommer bästa låten med Mando Diaaoo!

Dalarna here I come!
/Optimist-Majsan

?

shit va oinspererade jag och majsan verkar vara. vi skiver ju ingenting längre. det här måste det bli ändring på! jag lovar! imorgon kommer massa! men nu ska jag till min mandarin, evelina! puss!

Lenisen

midsommar

vi båda friade midsommar med familj och vänner men kvällen spenderade vi med varandra. plockandes blommor att lägga under kudden för att sedan drömma om våra prinsar.



Sex and the City

Jag är så redo!



Majsan


home not so sweet home

nu är jag hemma efter en helt galen vecka. och jag säger bara en sak: jag vill inte sitta här. jag vill sitta på camp retard på hultsfred. jag har aldrig i hela mitt liv haft så roligt som de där 5 dagarna. och inte nog med det har jag även varit på jennies land i karlskrona vilket också var fruktansvärt kul! imorgon kommer en guide på vad jag gjort med bilder! åååh jag vill inte vara hemma. hultsfred var det roligaste som någonsin hänt mig. jag är verkligen en festival människa.


ett fint klipp som rockparty filmade. det är mina tre kompisar som sjunger låten jag vill dö. hahaha! (det börjar på 0:23 sen kommer det lite mer då och då under hela klippet)

Lenie


Fest i Flen

Nu är jag hemma igen. Men jag vill hellre vara kvar i världens dödaste stad med mina söta småbarn. Jag har haft så sjukt kul. Det har varit filmjölk, ägg och glass-krig (euuw), 10-kamp, spökrunda, basket och massa annat kul. Jag, Vickan och Becca hade ett eget rum, vilket var läger-lyx. Jag fick det bästa laget att coacha, enligt mig själv. Jag ville bara krama om alla mina snälla ungar (except for one, djävulsungen).
Nu blir jag hemma till nästa onsdag. Sex and the City-filmen, midsommar-firande med släkten och festivalshopping ska hinnas med. För den 25:e bär det av till Peace and Love.

Majsan

mina kära vänner, jag har saknat er!

Hattifnatt

Jag kom på att jag inte har visat min nya hatt som jag köpte igår!
Here it is, på mig med snygga posen;




Sen köpte jag också lite pärlor (sista gången på länge, NU får jag faktiskt lugna mig, måste spara till NY!) så jag knåpade ihop några armband till mig själv och diverse polers.

   

SOMMARLOV!

Nu har jag äntligen fått sommarlov! Vi hade ingen märkvärdig skolavslutning men något som va fint var när vi fick lyssna till Uno Svenningssons vågorna.



Jossi och jag hade photoshoot i trädgården


Jossi gjorde av handvolt av ren glädje


Superglad!


Vi åkte in till gamla stan och åt på Café Kladdkakan


Jag är fortfarande asmätt!


Sen kom en glad gris gående på gatan


Nu ska jag snart till Jossi och äta pizza vilket inte kommer att få plats i min mage. Imrgon åker jag och Vickan tidigt till Flen för att coacha småungar. Men ikväll då ska jag bara njuta av att vara fri som en fågel!

Majsan


Lite av det här

Ikväll har vi haft avslutning med basketlaget. Vi körde först laserdome och sen åt vi på Mongolian Barbecue. Buffé för hela slanten. Det är livsfarlig ska jag säga er, jag har nu ätit så mycket så jag tror att jag kommer att vara mätt till på lördag. Helt sjukt! Sen när vi skulle åka hem var det lite ont om plats i bilen. Snäll som jag är så offrade jag mig för laget och åkte i bakluckan. Det var sjukt kul och folk blev lite chockade när mitt huvud stack upp där bak. Jag är så jävla glad nu för nu är det inga mer lektioner. Imorgon ska vi bara spela spel med klassen.
Sen blir det stan, jag måste hitta en hatt!

Jag har även haft lite kontakt med Lenisen och det ryktas om att det går vilt till nere i Hultan ; )


Majsan

nu drar jag fuckers!!!


FÖR JAG SKA PÅ HULTSFREDS FESTIVALEN

hejdå mina vänner! om 12 timmar sitter jag på bussen påväg ner mot underbaraste hultsfred. kommer inte hinna blogga nått imorgon så det här får bli mitt hejdå inlägg. jag kommer ju då inte hem förens den 18e då jag drar direkt till blekinge och jennies sommarstuga efter hultsfred. så det blir ett hejvilt äventyr i sverige den närmaste veckan! men ni får ha det så himla bra! FÖR DET KOMMER JAG HA!!!

Ps. jag kommer sakna dig majsan <3
Ps2. lii, du kanske kan få plats i min väska?

/världens bästa lena haha

Kan inte ens förstå ett väskskämt

Nu under kvällen har jag haft en konstig klump i magen och känt på mig att något dåligt är på gång. Jag hade helt rätt. Just nu är jag så irriterad och förbannad på en viss person så jag har bara lust att ge den personen en fet höger i fejjan. Men jag ska inte göra något förhastat så istället lyssnar jag på Ebert.


pisst off majsan


Funny guy

Skridskosnubben får mig verkligen på bra humör!

(kolla bara 2:25)

Wow

Den här helgen har varit som en hel vecka. Jag har haft trevligheter för mig varenda kväll. I torsdags var det ju studentparty.
I fredags var jag o Lena på middag hos vår kompis Victoria. När hon har middagar är det alltid storartat. Hon hade dukat hur fint som helst på sin stora veranda. Det kändes som vi var på bröllop i Frankrike (fick bara en feeling). Vi drack "Pussyfoot" och åt krämig cheesecake. Det var riktigt trevligt. Frammåt småtimmarna hade de flesta gått hem men Lena och jag stannade kvar ett bra tag. Lena, jag, Vickan och Martina satt på golvet och pratade skit ett bra tag. Alla var så trötta så allt var så roligt. Jag skrattar fortfarande när jag tänker på skriskosnubben som var med i Rysslands bidrag "Believe".
Sen skulle jag och Lena gå hem, vi var så trötta så vi nästan va fulla. Vi gick iaf hem med solbrillorna på näsan.

Igår var jag på en tillställning hos min kompis Fia. Först var det 5-kamp som jag inte kunde deltaga i pga körtelfebern och efter det så kom det en Make up-artist som visade och lärde lite olika sminkningar. Sen fixade alla tjejer sig iordning inför middagen och efter det kom alla våra "dejter" som vi hade bjudit in. Jag hade jätteroligt trots att jag började blöda näsblod på dansgolvet. Sen åkte jag och Glammis hem till mig och käkade nattmat.

Idag har jag skickat in den sista inlämnings-uppgiften och jag känner mig mer eller mindre fri! Den här veckan kommer gå så fort, fika med Glammis imorgon, coach-möte på tisdag, pröva tält på onsdag, Djurgården med klassen på torsag och avslutning på Fredag. Sjukt najs. Något som är mindre najs är att jag inte kommer få träffa Lenisen på två veckor. Kommer sakna min Mansikka!

Majsan

det börjar på H...

Nu är det så nära. Så nära. Det är bara imorgon kvar sen tar jag bussen ner till smålands skogar för att vara med mina kompisar, lära känna nya kompisar, dricka ljummen öl, sova dåligt i tält och lyssna på bra musik. Jag kan inte fatta att jag ska dit i övermorgon!! Jag vill bara vara där nu! Jag är så taggad att jag redan packat klart, lagt fram resekläderna och köpt chips till bussresan ner.

...och slutar på ultsfred! Ååhh!


Lenie


flaket!

här kommer en bildbomb från gårdagens flak! jag har nog aldrig haft sådär kul! jävlar vilket drag det va!  /L


För de har tagit studenten!

Vilken gårdag! Brorsan tog studenten, vi var och kollade på utspringet och sen åkte jag med på flaket (trots att jag inte skulle det för att jag skulle "vila"). Men det gick ju bra och det va grymt kul. Sen kom vi hem, lagom fräscha till släkt och vänner som kom till Mackans mottagning. Åt massa mat och lite tårta. Sen kom Mackans kompisar och livade upp stämningen. Jag åkte och träffade Jessica o co. Vi skulle hem till Erik som hade det mest uppstyrda partyt jag någonsinn varit på, tillsammans med hans brorsa som också tog studenten. Det var studenter, gamla studenter, 90or och 91or i en härlig blandning. De hade soffor i trädgården och öppen bar (Otur för mig som inte får dricka alkohol). Jag hade iaf FETT trevligt. Riktigt bra styrt brorsor! Sen vid 3-tiden blev det lite kallt så jag, Mackan och Nathalie tog en taxi hem och åt av all god mat som var kvar från mottagningen. Sen öppnade jag en liten sommarpresent från mormor och morfar innan jag somnade.

Kom ihåg: Var alltid REDO!

/ Majsan


hejdå 89orna

Imorgon (eller ja idag egentligen eftersom kl är över 12 men jag hatar folk som säger så, dagen byts efter att man sovit, eller hur?) är det studenten. Inte för min del alltså men treorna. Och jag ska gå och kolla på utspringet och sen åka flak! Ska bli roligt, frågan är bara vafan jag ska ta på mig? Måste gå och leta upp något nu!

Imorgon får jag äntligen träffa majsan, åh jag har saknat henne! /L

IDA

Idag hade hela skolan vattenkrig. Mattanterna, vaktis, jaa alla var inblandade. Det var hur kul som helst. Jag var helt dygnsur så jag fick tralla hem och byta om efteråt. Efter skolan gick jag hem och åt ostmackor o sen kom Mackan o hans  kompisar förbi med den sötaste lilla chiuahua-2-månaders-valpen jag någonsin sett! Hur busig som helst också. Snart kommer Heddisen och vi ska till mataffären och shoppa mat, det blir nämligen picknick ikväll igen. Ha en superkväll! /Majsan


Picknick

Igår blev det picknick för hela slanten. Riktigt mysigt vid vattnet. Det kom två ankor som vi matade. O sen skrattade jag så mkt så jag trodde att min lever skulle spricka, men det va fett kul!









Majsan

hela livet är en helg



Sveriges coolaste tjej enligt mig. Hon sjunger bra och klär sig snyggt! Dessutom är den här låten helt underbar! Ett måndagsbarn, det är vad jag är! Skjuter upp allt! /L

soon the day is here

det är en jävla massa hultsfred just nu, men förlåt, jag kan inte låta bli. om exakt en vecka har jag varit där i en timme. haha. här är iallafall 3 konserter jag längtar som fan till!

Looptroop Rockers

Håkan Hellström

Babyshambles

/L


La force physique

Min dag började på sämsta möjliga sätt. Jag kom till skolan riktigt ledsen men blev genast mycket gladare när bästa Ellan och Eve möter mig vid buss-stationen. Det var jättekul och träffa alla underbara människor i skolan också. Och Glammis. Och Jotti. Grattis till henne som tog bort sin tandis idag, tror ni inte att jag längtar ännu mer nu : / Orka vänta 1,5 h, typ.

Sen hade vi en otroooligt lång bildlektion. Bildläraren var aldrig nöjd med mina fula monster som jag målade. Men i sista sekund fick jag hans välsignelse som gjorde att jag slapp sitta till kl 6 efter skolan. På franskan kollade vi på franska Idol och fick t o m sluta tidigare, har aldrig hänt. På svenskan kollade vi på teater som några i klassen spelade upp. Nu har jag ätit lite för mkt så nu mår jag fett illa. Om bara 2,5 h ska vi grilla på en äng med några från klassen. Det blir nog kyckling med quinoasallad (Lenas specialare!)

Det här blev ett sånt här äkta "min dag"-inlägg. Sorry for that, hade inget bättre i skallen.

Förresten så saknar jag min kompanjon Lena! Det var lite för längesen vi träffades. Vi får catcha upp i veckan!

update: det blir ingen grillning, det är ju grillförbud i hela Stockholm! Istället så blir det en hederlig picknick vid vattnet!

Majsan

kanske världens bästa vecka

Denna kväll har jag spenderat framför datan. Har bokat diverse biljetter som ska färda mig genom Sverige i sommar. Först en biljett ner till hultsfred, sen en biljett därifrån till jennies land (åker direkt, kommer jag dö? ja.) och sen en hem till käraste stockholm igen. Ett härligt äventyr på sammanlagt 8 dagar. Och påtal om hultsfred, och exakt 7 minuter kan jag säga om en vecka åker vi! Såhär såg det ut idag på rasten när vi låg på skolgården och planerade vart vi skulle gömma våra öl, hur fint vårt camping ska bli (ni ska bara veta, vi har en fet lidingö-flagga och en uppblåsbra palm bland annat.) och hur jävla kul vi kommer ha det.

martinjenniedagolivermarcus

Lenie



uppdatering 00:00, Om en vecka åker vi!

Idag

Den här dagen har utmärkt sig lite från de andra sjukdagarna. Jag har jobbat lite på ett skolarbete. Jag har varit inne på diverse bloggar. Jag har ätit framför TVn. Jag har chattat med Linn på expressen (haha!) Jag fick ett Glassogram från snälla mormor. O sen så kom Jessica på besök och det var det trevligaste på länge, då bokade vi biljetter till Sex and the City filmen! Nu ska jag pilla med glaspärlor! Puss /Majsan


YSL


Rest in peace Yves Saint-Laurent. Mannen dog igår, 71 år gammal.
Det var han som gjorde byxdressen och den kvinnliga kostymen möjlig!



Elle a 17 ans

Idag fyller Hedda aka Glammis 17 år! Hon är den glammigaste personen jag känner, ja ni ser ju bara på posen! Hoppas du får ett fortsatt glammig dag! You go girl!

Majsan

när man väntar på något gott

Jag ska jobba imorgon. Mitt tåg går 09:48. Jag börjar 10:45. Jag har lunch nångång runt 1-2. Jag slutar 16:30. Jag ska ge min chef min nykel. Jag ska sluta föralltid då. Jag ska aldrig mer tillbaka till det där stället. Jag har aldrig varit lyckligare. Imorgon ska jag le och önska alla kunder en fortsatt trevlig dag! Jag ska skutta hem. Och köpa en glass för att fira.

Jag är fri.
/L

RSS 2.0