öl, fotboll och hawaii

Igår var en riktigt härlig kväll. Först var vi ett riktigt stort gäng, drack öl och kollade på när Lidingös 91a killar spelade fotboll. Efter det drog de flesta hem till en tjej som heter Hanna som hade fest med hawaii tema och äntligen har det blivit så varmt att festen för mesta dels hölls utomhus. Det var riktigt trevligt! Sommaren är bäst! /Lenie

fotboll 30 maj 08

Dream a little dream of me

Efter att ha upplevt den mest krampiga natten i mitt liv så somnade jag tillslut igår. Det är någonting med mina drömmar i dessa tider. I natt hade drömde jag en grym dröm.

Mamma o jag gick hem från stan. Och plötsligt så såg jag att det låg ett trettiotal små burkar framför oss. Jag gick fram och kollade lite närmare. Det var ögonskuggor, ögondust och ögonglitter i alla möjliga färger och nyanser. Jag såg MakeUpStore-loggan på alla burkar. Där fanns också stora, blommiga hårspännen. Allt var inte nytt, men det var inte ofräscht. Det verkade som om en Make up-artist har tappat sin väska med alla ögonskuggor mm. Mamma och jag plockade upp alla färger som vi ville ha och de som såg fräscha ut. Jag hittade en jättefin turkos ögonskugga, tyvärr så var burken trasig, men jag kunde inte lämna den. Det var liksom meant to be att jag skulle ha turkosa ögonlock i sommar.

När jag vaknade var min första tanke att jag skulle göra rent alla ögonskuggorna så att de blev extra fräscha. Sen kollade jag på min blommiga tapet och insåg att det bara var en dröm. Damn! Jag blev ändå så himla sugen på att köpa lite nytt smink, det var faktiskt väldigt längesen. När jag praoade på MakeUpStore i 9an tror jag bestämt. Men det finns så mycket mer som jag vill ha nu. Fast jag har på sätt och vis shopping-förbud inför NY. Men en ny klänning kan ju inte skada. Och en ny jeansjacka. OCH ett par nya klackisar...  / M

jag är bäst på att göra av med pengar

the kavaj!


1) The kavaj från gina tricot! 2) Gummistövlar till hultsfred. 2) Blommig klänning från H&M. 3) Wanna be converse från skopunkten, ta tre betala för två är grymt! 4) Klänningen jag fick av min käraste morbror i onsdags som tack för att jag hjälp till med lite stuff, H&M är den ifrån.

God natt önskar Lena!

mamma är bäst

Jag är så lycklig! Vädert har varit helt underbart idag och det är fredag om 39 minuter! Jag känner mig otroligt laddad för imorgon kväll, jag vill bara dansa och ha på mig något fint! Och påtal om något fint shoppades det igår igen! Jag var ledsen för att naturprovet jag hade igår var inte alls på det jag hade pluggat på! Det var helt sjukt, EN sak som stod på sidorna kom med på provet resten var sånt de hade gått genom på lektionerna och eftersom jag var sjuk hela förra veckan hade jag ingen chans att klara det! Så mamma tog med mig in till stan och jag shoppade lite småprylar och ett par gummistövlar inför hultsfred. Sen köpte jag ett par vita converse och ett par andra sneakers. Och en till blommig klänning. Två blommiga klänningar på en vecka! Sen hittade jag den underbaraste kavajen men den va dock dyr så det blev inget köp! men vi gick och käkade på fridays så jag vart glad ändå! Men min mamma är så himla snäll så hon hade ångrat sig idag och åkt in och köpt kavajen till mig ändå! iiih då vart man riktigt glad! Man kanske inte kan köpa lycka för pengar men man kan bli jävligt glad över materiela ting!

Lenie (krya på dig majsor!)


Superkid

Inatt drömde jag om världens sötaste rådjurskid. Den skuttade runt ovanför våra huvudet. Den hade en svart mantel med stjärnor på och stora runda glasögon. Jag döpte den till Bambi Potter.

Back to reality. Det är inte ett dugg bättre. Jag är utsvulten och uttorkad. Kanal6 visar bara repriser av stargate och startrek. Jag önskar bara att jag åtminstonde kunde dricka utan smärta. Ett stort glass med iskallt vatten. Jag drömmer vidare...

M

stjärnor och galaxer

ikväll har jag pluggat, pluggat och pluggat. Och nu ska jag fortsätta i nån timme till. Jag hatar naturprovet imorgon och jag hatar skolan. Det märks att jag vill ha sommarlov va?

Ps. Hultsfred om exakt 2 veckor! Aaahh!

Ps2. Jag köpte en klänning idag! Ni ska få se!

/L

Sjukt tråkigt

Jag fortsätter med mina deppiga inlägg. Jag vill att ni ska förstå hur bra man kan ha det när man kan äta och dricka. Idag var jag hos dorren igen och hon konstaterade att jag hade, precis, körtelfeber. Riktigt roliga nyheter. Där förstördes just alla planer för de kommande veckorna. Brorsan skiva - glöm, flak - no way!, middagar och tårkalas - tveksamt, lilla basketlägret - mkt tveeksamt, PEACE AND LOVE - så sorligt att jag måste säga det men tveksamt där med : /

Det här förstörde ju verkligen allt. Körtelfeber, der kan väl itne vara sååå farligt tänker man, det är ju jättemånga som har haft det. Men man kan nog ha olika grad. Jag tror bestämt att jag har den värsta! (Såklart att jag tycker extra synd om mig själv) Jag kan som sagt knappt äta o dricka. Idag har jag dock druckit mer än vad jag har gjort sen i fredags - två mer + ett glas cider (alkoholfri SÅKLART). Sen har jag ätit en halv Brämhults smoothie, men that's it. Och ni ska veta att varje klunk är fucking pain in the throat!

Min kropp klarar inte av någonting, jag är weaker than weakest. Mamma får lyfta mig upp från soffan. Stackars mamma som har tagit hand om mig så mkt. En riktig toppenmorsa är det man har, vad vore världen utan mamma Eva? Om det inte blir bättre till imorgon tänker jag tvinga sjukhuset att ta emot mig och ge mig dropp. Det tyckte farmor att vi skulle göra. För jag svälter ihjäl. Jag som är en sånn matglad människa. Det här är ett helvete för min tjocka, vanligtvis nöjda mage. Inget står rätt till i hjärnkontoret heller. Idag när mamma försökte ge mig nån smärtstillande (asäcklig!!!) tablett så började hon gråta. Why? Mina pupiller försvann. I didn't notice.

Det är så sjukt tråkigt också att vara sjuk. Man missar massa i skolan och det finns inget att göra hemma, förutom att kolla på film. Jag har nötit 9 st sen i fredags, hyffsat bra iaf. Jag har ioförsig börjat pyssla lite. Med papper och lådor o sånt. Man tar vad man har liksom. Jag tror att det är dags för en till film nu, jag kan ändå inte sova. Sorry att jag kommer med sånna här depp-inlägg men jag måste få utlopp över mina känslor!
(Tänk bara att få äta en härligt fetto-pizza, najs sushi, en knaprig baguette, grillad kyckling eller pesto-pasta. Haha nu låter jag som värsta fettot, men jag längtar så efter mat. När jag kan äta igen, då ska jag fetta upp alla kilon som jag tappat, då blire pringles för halva slanten och resten mat. Ååååhh! Skatta er lyckliga säger jag bara!)

Förhoppnings får ni ett glader inlägg imorgon!
Hoppas alla mår bra därute btw! Puss (eller inte för då smittas det) / Majsan

måndag

Idag har jag fixat i mitt rum med lite av sakerna som jag köpte igår! ni ska få se bilder när allt är klart! så länge får ni nöja er med dessa bilder.
ljusslinga, gardiner, sängben, blomma + kruka, lampa, tyger (som ska bli klänning och kjol!), kuddfodral och pennor för att göra min kalender fin!



Nu: Fotboll, Sverige - Slovenien!

Lenie

sun

soluppgång 04:30 lördag 24 maj 2008

i fredags var jag, evelina, victoria och vincent och kollade på film hos jossi. vid stannade till halv fem på morgonen och gick en promenad hem i soluppgången. fint. /L

mjau

lenie säger mjau

klänning - secondhand, skinnjacka - H&M, väska - secondhand, rosettskärpet - H&M, skor - ICA maxi (haha!), katt - google.se

idag har jag varit på IKEA med mamma och köpt diverse prylar till mitt rum. lampa, blomma, gardiner, sängben osv. ni kanske kan få se sen! Ps. jag är inte gravid även fast bilden tyder på annat Ds.

Puss från Lenie!

Wanna be mine?

Hej hej.

Jag mår så dåligt så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Vaknade kl 3 imorse, precis som igår och yrade om blommiga tyger och guldiga bollar. Det går inte att äta alls. Det känns som om jag har en kniv i halsen och när jag försöker svälja känns det som om hela köksuppsättningen med knivar skär i halsen. Det är förjävla illa. Men något som skulle få mig att känna mig snäppet bättre skulle vara om den här underbara klänningen ville bli min. Man kan ju alltid drömma. / M



I don't agree


När man hör den här låten vill man bara ställa sig på bordet och vicka på rumpan! / M

the word is on your lips, say the word!



Dagens låt: Alphabeat - Fascination /L

Coolt

Jag hade ingen aning om att filmen som jag såg var inspirerad av reality. De har tagit nästan all inspiration från spelarna i All-American Girls Professional Baseball League. Namnen också. Jag blev lite nyfiken och sökte runt lite. Och jag hittade en gammal star-player, Dottie Schroeder. Hon spelade tydligen i ligan under alla dess 12 år och var också den yngsta spelaren när hon började vid 15 års ålder. Det är hon som ska föreställa huvudpersonen Dottie i filmen. Fatta coolt att ha en main actress uppkallad efter en. Det är nästan så att jag funderar på att börja spela baseball, i klänning såklart!

 


Dottie Schroeder x3


dont just stand there

hej! imorse kl 7 ringde min läkare och hade fått tillbaka mina prover. och det visade sig att jag har järnbrist så nu har jag varit och hämtat ut tabletter som jag ska ta 2 ggr om dagen. not so jippie men det är väll bara bra då detta orsakar att jag ofta är trött = försover mig = hög frånvaro i skolan. jaja nu är jag på sånt jävla bra humör! efter fyra dagar av att bara ligga hemma i soffan i pyjamas känner jag ett fruktansvärt stort behov av att ta på mig en klänning, klackskor och platta håret! raur! / from the L to the E to the N to the A!






bilder: thecobrasnake

Not funny

Var hos dorren och kollade och hon konstaterade att jag hade halsfluss! Damn! Jag fick pencillin (lycka till och ta det när jag inte ens kan svälja vatten). Sen tyckte jag så synd om mig själv så jag sket i min GI-metod och köpte Ben & Jerry's Bohemian Rasberry och Jordgubbar för dyra pengar. Om 45 min får jag äta, eller iaf försöka men lite Ben & Jerry's går nog alltid ner i kaggen. Nu ska jag kolla på en bra film - A League of Their Own.


Bad


Good


Majzor


Solisar

Idag  har Eve, jag och Jossi varit på äventyr. Efter skolan så åkte vi kommunalt till Kungens Kurva, det tog en timme. Vi skulle spana efter tält till Peace and Love och vi hittade också ett billigt 4-manna tält som vi köpte! Sen köpte vi godis, kollade på skor och inne på H&M hittade jag ett par snygga brillor för 30 spänn.

Sen var vi dumma nog att åka hem med IKEA-bussen. Den var fullproppad, överhettad och stank svett. Det tog ännu längre tid att komma hem men vi kom hem med vårt tält och var nöjda. Sen har jag tränat mina småungar för sista gången i år (YES!). Förövrigt så mår jag riktigt piss idag, halsen krånglar rejält, huvudet snurrar och kroppen segar. Jag undrar om jag har järnbrist?



mina billiga brillor


brillor som jag köpte i helgen
 

majssan

wrong way

det känns som om mina inlägg i den här bloggen är ganska tomma. det liksom säger inte så mycket. jag bloggar mest bara för att det ska se ut som nått vettigt. jag vill inte att min inlägg ska bli hej idag har jag-inlägg. har kollat runt på massa bloggar idag och vissa läser man 2-3 inlägg av och så tänker man: fyfan vilken ointressant blogg. jag vill inte att folk ska tycka så om min. haha! shit va jag flummar runt nu! men det jag vill säga är att jag måste ta mig en riktig funderare och finna insperation till nått bra! såhär kan jag inte fortsätta!

tick tack tick tack

hej puddingar! tredje dagen i rad som jag är hemma från skolan. jag brukar aldrig ha ont i huvudet men nu har det varit jag-vet-inte-vart-jag-ska-ta-vägen-jag-vill-dö-ont. men ni behöver inte oroa er, jag har varit hos läkaren och kollat! hur som helst måste jag sätta mig och plugga nu, har lite att ta igen + två prov nästa vecka. men snart är det sommarlov och hultsfred! btw, prop dylan ska spela på rookiescenen, grymt ju! 

jag vill bara må bättre, åka in till söder, käka glass och shoppa secondhand! /L

my little home

saker jag ska köpa till mitt rum
en sak ni kanske inte visste är att jag har ett stort intresse för inredning. såpass stort att det är något jag vill jobba med när jag blir stor och detta har jag velat sen jag gick i 4an och läste en artikel om inredaren frida wanselius i en frida tidning. hur om helst leder detta till att jag ofta gör om mitt rum. och nu när jag precis börjar börjat bli klar vill jag göra om det igen!

jag har snackat med mamma och hon har gått med på att sälja min sängstomme för jag hatar den eftersom sägen bli så låg. så jag ska köpa nya sängben och ett sidobord, skulle gärna ha ett i plexiglas! dumma jag hade ju ett på jobbet förut som dessutom var på 50% (!!!) rea men såklart köpte jag det aldrig. varför vet jag inte. sen ska jag köpa nått tyg och klä om mina fotöljer. sen måste jag få upp de där guld/bruna "klistermärksblommorna" på vägen! sen vill jag köpa allt gär ovan, och lite annat också! haha!

lönen kommer på fredag så det blir att släppa med mamma till IKEA i helgen! /Lena

Mr F

Allt jag vill nu är att sluta blöda näsblod och åka till Hovden och spana efter heta snowboardkillar. Lena är du med mig?

väldigt bra helg = väldigt dålig blogg

fredag: jennie hade tjejmiddag för norge-gänget och kims pojkvän från göteborg kom upp för att överraska kim, det va kul! sedan vart det lite fest hos antonia!
lördags: jag jobbbade hela dagen och hade beslutsångest hela kvällen vad jag skulle göra! festa, vara med nån kompis eller kolla film med mamma? det slutade iallafall med film hos kim med henne och julle.
söndag: tårtkalas för leila som fyllde 17 och sen tjockade vi oss med att beställa en familjepizza. jag gick hem, somnade kl 20:00 och fick ett samtal runt 21:30. det va tydligen fest på G. så det slutade med att jag inte vart hemma förns halv fyra. sånt är alltid kul, mer spontana grejer!
måndag: efter en kort friluftsdag åkte jag hem till jennie. vi drack te, bakade mini-muffins och planerad våran resa till hennes sommarstuga i sommar! 

jag i glajjer

julia och jennie

natta

mini-muffins

Lena

Fröken Söt



  
Jag hade helt glömt bort att jag hade den här fina klänningen. Den hade jag för några år sedan på min konfirmation och sen dess har jag bara använten gång. I sommar ska jag använda den till mina jesus-sandaler. Men nu. 3,5 h franska prov!

majsan

Nah pop no Style


men hallå

Jag har faktiskt städat mitt rum idag! Och bäddat sängen med mina nya kuddar. Jag som ville visa mamma men hon är på party och jag orkar inte hålla ögonen öppna länge till. Det borde vara tvärtom, right?

m


lonely-girl

jag pratade med kim och hennes pojkvän julius för en timme sen. de skulle ta moppen och åka och hyra film till oss tre och sedan ringa när det kommit hem igen. jag tror dem har dissat mig? /L

Very Berry

Idag har jag varit på stan med mammi. Vi åt lunch och shoppade lite. Vi köpte kuddfodral och lite saker till mitt rum. Sen köpte mammi också massa blommor från Hötorget. Och jag köpte jordgubbar, och fick en ask på köpet ("tjena snygging!"). Jag hittade även en perfekt coctail-klänning från Beyond Retro som skulle sitta riktigt bra till en kommande middag. Men tror ni inte att storleken var -20 och att dragkedjan hade långa vägar kvar till att stängas.

Jag har fortfarande huvudvärk och känner mig allmänt nere så ikväll är jag hemma och myser. Nu ska jag faktiskt kolla på Narnia och bli lite inspirerad av "the White Witch". Jag ska nämligen vara utklädd till henne på en skiva om två veckor. Jag ska självklart även äta mina jordgubbar! Ha en bra kväll kompisar!

update: Narnia är FETT bra!


Majsi


fint


allting kommer lösas och bli bättre igen

jag har sagt det förr och kommer säga det igen, jag hatar att jobba! speciellt när jag vet att alla andra fortfarande ligger och sover och kommer slappa framför en film hela dagen! dock är jag otroligt glad (måste vara första gången jag är glad för nått sådant) att det regnar och är dåligt väder. hade jag jobbat när det var sol och 25+ hade jag dött. so, off to work! /L

4x Topshop

   
1. Fint volanglinne med fina blommor
2. Gammeldags rosa linne med en krage av rosor (jag stängde visst av blixten!)
3. Marinblått linne med en rosett som knappt syns på bilden, se den
här istället!
4. Min fina bikini! Super-diet, nu kör vi (inte idag), Beach 08!

 





Majsan

Lenie och Majsan special















du är bäst majsan! I love you! /Lenisen

Toppan

Ikväll har jag varit på Topshops "klänningsmingel" med 25 % rabajjas. De bjöd på juice och salta pinnar och det var trevligt, även om det var grymt mycket folk. Jag köpte iaf en del saker som ni får se imorgon. Det blev mer än beräknat så nu blir det spara inför New York.

Idag har jag också tagit bilder till mitt blivande legg, fy fan säger jag bara. Ingen liten tjej kommer att få låna mitt legg i framtiden, Sorry...

/Majs

15 maj

idag ringde mamma mig efter jobbet och tvingade in mig till en fika...

jag
på bussstationen. älskar min nya väska!

cafe calma
vi fikade på café calma på lidingö.

wrap
grönt te och kyckling/avocado wrap - som alltid!

mamma
min mamma.

Kram /Lenie

hurra hurra!

ville bara säga grattis till lilla bloggen som fyller 1 månad idag, yey! haha. nu: skolan! /L


Här är en lista

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att jag fick åka till Peace&Love
Vad gjorde du kl 08 imorse? Sov
Vad gjorde du för 15 min sedan? Åt frulle
Det sista du sa högt? "Yesss"
Det senaste någon sa till dig: "Vi ses"
Vad har du druckit idag? Vatten och juice
Vad var det senaste du åt? En skink- och ostmacka
Vad var det senaste du köpte? En klänning till skolavslutningen 
Vad är det för färg på din ytterdörr? Brun
Vad är det för väder hos dig nu? Lite grått o mulet 
Godaste glassmaken? Just nu, Fossil Fuel, snart, Boemian Raspberry
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Självklart!
Sover du tungt? Imorse gjorde jag det
Drömmer du mardrömmar? Nej inte längre 
Favoritklädsel? Klänning och tygskor
Favoritlåt just nu? Mando Diao - The Band
Vad ser du om du tittar till höger? En garderob

Vad gör dig glad just nu? Att det snart är sommarlov

Vad ska du göra härnäst? Gå till Eve
Höger eller vänsterhänt? Höger
Humör just nu? Trött och snurrig i huvudet
Favoritgodis? Choklad o allt som är surt (förutom laktris)
Kläder just nu? Leggings, klänning, kofta och sjal
Sommarplaner?  Basketläger x2, Peace & Love, New York, Finland
Hur många kuddar sover du med? Tre
Spelar du något instrument? Nej, men jag har spelat tvärflöjt
Morgon eller nattmänniska? nattuggla
Vad är viktigast för dig? Familjen och vännerna
Är du kittlig? Beror på 
Snarkar du? Nej, det hoppas jag inte 
Stjärntecken? Vädur
Äckligaste insekten? Gråsugga, euuw
Stökigt eller välstädat?  Välstädat course, men mitt rum är totalt stökigt
Längtar du mest efter just nu? Sommaren!

(snodd av: fashionette.wordpress.com)

Majsan

PEACE and LOVE

JAAG SKA TILL PEACE AND LOOVE!!! YEEEEEEEEEY

MANDO, PETTAN, HÅKAN...HERE I COME!!!!



MAJSAN-HAPPY


HULTAN

fick precis den bästa nyheterna av oliver. ken ring och afasi & filthy kommer till käraste hultsfred. ja ja ja ja ja, så jävla rätt! 29 dagar kvar nu! samtidigt kan jag visa er en låt jag gillar väldigt mycket just nu. afasi & fitlhy - jobb.



Feberyra

Nu när Alida har åkt hem saknar jag Hovden extra mycket. Det var vekligen the week of our lives. O du Lena, idag kollade jag på bilder på mr X, han är ju bara för kjekk trots allt! Vad må vi göre?
Idag har jag varit hemma med feber. Boring. Men ikväll är det Topmodel final och det får ju inte missas! Jag hejjar på Chantal for your information.
image143
HOVDEN


den som sa att lycka inte kunde köpas för pengar visste bara inte vart den skulle handla, haha!

idag har jag gjort det klantigaste ever. jag kliver upp kl 9 som vanligt på tisdagar, klär på mig och käkar frukost. precis innan jag ska gå öppnar jag upp min kalender och där står det. i stora blåa bokstäver: MATTE PROV. jävlar skit, vi hade vi matte nationellt idag som började kl 8 och jag hade glömt bort det! nåja. fanns inget att göra åt saken så jag drog till stan med mamma. och halleluleja för det! ni vet dom där dagarna då man hittar snygga saker efter snygga saker. det tycks aldrig ta slut liksom. idag var en sån dag...och gissa om jag blev förvånad över vart jag hittade massa fint, jo lindex. dom har ryckt upp sig rejält!




1. 299 kr på lindex. här är en lite bättre bild dock!
2. jag hade nästan inget val när det gällde dessa short. mamma i princip tvingande mig köpa dem. men inget ont om det! 249 kr också på lindex.
3. haha, jävlar vilken pose jag drar! hursomhelst kommer även denna ifrån lindex för ynka 199 kr. riktigt riktigt riktigt snygg! dock mer lila än blå på riktigt!
4. egentligen en kjol men passar ju lika bra såhär. köpt på beyond retro (second hand) för 139 kr.
5. typ exakt det jag letat efter. en vit enkel men ändå inte allt för vanlig sommarklänning. återigen på lindex för 99 kr. billigt är bra.
6. mönstrade strumpisar. 59 kr typ?
7. EXAKT vad jag velat ha ett bra tag sen jag såg min kompis carros låga guld sneakers. stort plus för converse modellen! 249 kr på lindex. du ser färgen bättre här.
8. lila väska från beyond retro (second hand) för 249 kr. tycker egentligen det är lite för dyrt för second hand men jag är helt kär, haha! men detta är nog det närmsta jag någonsin kommer prada väskan som jag så många gånger drömt om. bätte närbild hittar du här!
9. sen köpte jag även ett par svarta högmidjade chinos. men bilden blev så usel att jag bara såg ut som en uppstoppad bränd tysk korv. så ni får fantisera fram en bild! 199 på lindex. jävla massa därifrån idag.

/Lenie (föresent, ursäkta ruffset på bilderna!)

Idag var jag en zombie i skolan

Men nu har ett nytt the Hills avsnitt har kommit! Yey

update: Damn! det va säsonsavslutning, säsong 4 börjar i Augusti!!! Jag kommer aldrig överlevaa without the drama dramaa drama


The new Healthy Me

Idag har jag joggat 3 km och titta bara här:

image130
Blåbär-hallon smoothie + keso/kalkon mackor, To die for?


M


Yesterday

Igår var vi med vår norske vän Alida på Djurgården och solade och käkade glass. Helt undebart tills min klänning blev attackerad av vattenpips-kolet som brände ett stort hål i den. En av mina favvo-klänningar. Då blev jag riktigt sorgsen och bestämde mig för att åka hem och plugga till alla dessa prov som kommer nu i slutet. 76 går tydligen inte på helgerna så jag bestämde mig för att gå hem. Ja, ja gick hem från Djurgården till Lidingö. Helt galet! Ja vet inte vad det var som fick mig att fortsätta vandra i mina jesus-sandaler (om jesus kan, kan jag också). Färden tog två timmar och när jag kom hem kunde jag inte gå på trampdynorna, Haha.

Senare på kvällen träffades hela Norge-gänget (utom Eve som var på båtkurs) och kollade på High School Musical! En riktigt töntfilm som får oss alla att börja dregla eftersom Zac Efron är så sjukt het! Idag har Alida åkt hjem til Norge og jeg savner henne redan! Kyss og Klem på er!

Här kommer lite bilder från min pilgrimsvandring:

image118
Cirkusen är i stan...

image119
Kline= hångla på norsk

image120
Mina promenadvänliga sandaler...

image122
rip klänningen : /

image123
Fina blommor utanför TV4

image124
Konstig grej, en halv husbil?

image126
Långa vandringen snart över

image127
På kvällen, när jag o Alida säger Hej då!



Majjsi


It looks like Love

                  
image114
image115 image116image117

Idag har jag varit ute i Trädgården och pluggat. Det är så himla fint ute nu, så man blir helt glad, jag var tvungen att fota lite fina blommor också, och min mumsiga smoothie. Ikväll blir det som sagt grillning med Norge-gänget hemma hos Kim. Så nu är det dags att jag gör mig iordning. Ni får ha en riktig toppen kväll! Puss

Majs

grillning

igår så drog vi ihop norge gänget för att grilla och fira att vårann norska jänte (=tjej) kompis alida är på besök. senare kom även killarna och det var en riktigt rolig kväll måste jag säga!

-
vår supersnygga kompis evelina...

-
jag själv...

-
den andre av oss, majsan...

-
norska alida och kim...

-
jag och eve!

-
alla dansar till night fever...

-
love is in the air, hihi...

-

ikväll blire grillning igen, fast hos kim på hennes altan! mys! /lenisen

she's a golddigger

hej! fint väder och fredag, lovely! ska snart dra mig iväg in mot stan för att möta upp min morbror för att köpa en cykel till mig! tror jag ska köpa nån begangnad och sen spraya den i guld. sen vill jag ha en rosa korg och ringklocka. haha!

idag har alida kommit till sverige. alida är en norsk tjej som jag och mina kompisar lärde känna när vi var i norge på skidresa i påskas. det kommer bli askul att träffa henne igen! vi ska nog grilla nere vid vattnet ikväll och sen får vi se vad som händer efteråt! /L


Donnatella my love

Min dag har väl varit lite annorlunda idag. Hängde i skolan några timmar i solen. Sen var jag med Jessica, vi skrev på en verksamhetsberättelse till vårt basketlag. Sen har jag coachat laget och när jag kom hem fick jag sorliga nyheter. Min marsvin har nämligen gått bort : / Det kommer känns väldigt tomt nu när jag inte har någon Goosii kvar som sitter och väntar på en på morgonen. Jag har haft henne i snart 6 år och hon och Clara Kluck har betytt väldigt mycket för mig. Vad vore Goosii för ord om inte svinen funnits. Nu får ni iallafall vara tillsammans igen, älskar er föralltid mina små tamagussisar.


M

nu har jag den!

-

åh tagga tagga tagga! 34 dagar kvar!

love love love

8 maj 2008. världens härligaste dag. började inte förns 13:00 eftersom alla som läser matte B haft prov. dessutom låg jag och kim och snoozade i ca 2 ½ timme innan vi gick upp och åt frukost i solen, drog till skolan och hade en kort och faktist riktigt rolig svenska lektion. efter det slutade vi och tog moppen till willys och handla dricka, drog till kim och mötes av hennes mammas nybakade brownies. så där låg vi på hennes stutsmatta, solade och åt oss feta.

nu har jag precis gjort iordning en quinoa sallad med pesto dressing och ska sätta mig på balkongen och njuta av kvälls solen och spela looptroops platta på högsta. livet är så jävla underbart just nu!

/Lena

Hakuna Matata

Idag på basketträningen så var det en utbytesstudent från Kenya. Hon lärde mig och Jessica lite från hennes språk, som t ex Hakuna Matata, ta det lugnt, jag trodde då inte att det fanns på riktigt, vi lever liksom i Lejonkungen världen. Annars så har det inte hänt så mkt idag. Jag har pluggat, sovit och lyssnar på Mando.

Här får ni bästa låten:


/Majsi

i smålands skogar

Mer
nu har jag äntligen bokat min hultsfred biljett (dock för andra gången, mamma glömde hämta ut den sist) och herrejävlar vad taggad jag är! nu är det ju dessutom klart att looptroop kommer! grymt grymt grymt! nån mer som ska dit? /L

de senaste dagarna...

-
jag och leila på ett förkrök i fredags...

-
men festen efteråt var tråkig så jag hade kundvagnsrace istället...

-
...med dag, vincent och pontus!

-
dag min vän.

-
i lördags så styrde jag ett litet chillkrök...

-
martin va lika cool som vanligt...

-
...och elsa lika snygg som vanligt!

-
igår var jag med vincent och antonia hela dagen, vi käkade pizza!

Pussar från lenie!

Någonstans men inte här

Kom hem från stan för en stund sen. Jag har varit hos tandis och spänt rälsen. Tandisen var mkt imponerad över att mina gluggar minskat med 50 %. Jag blev stolt. Sen åkte jag och köpte en avslutningsklänning.

Idag har jag funderat, jag är så sugen på att resa bort någonstans, för ett år eller så. Jag är så trött på att vara här och vill ha lite omväxling, det är bara det att jag inte orkar gå om ett år i skolan. High School i USA vore ju något, eller dansa med kangaroos på en beach i Australien. Jag ska fundera vidare.

Nu är det dags att jag börjar plugga, nationella prov imorgon och på onsdag. Imorgon blir det även volleyboll-turnering.


Sneak-a-peak på klänningen


Jag vill ge en stor blöt puss till min älskade Elin som ligger hemma med skadad nacke! Hoppas att det blir bättre snart! I love Youu <3


Majs

Känn ingen sorg för mig i Göteborg

Hej allihopa!

Jag ser att Lena har bloggat för fullt medan jag har varit borta och jag är så stolt över henne. Jag har haft det jättebra i GBG, även om jag knappt har kunnat spela pga sjukan. Jag agerade som coach istället och jag är så stolt över mitt lag som kom till kvartsfinal i A-slutspel. Vi är helt enkelt bäst, som en stor familj. Vi bodde inte så glamouröst utan sov i en gympahall tillsammans med 94-, 93- och 92 tjejerna. Maten var inte heller att hurra för, jag överlevde på smoothies från sevvan, bixit-kex, naturgodis och framförallt Ginger (=ingefära).

Jag har upptäckt delar över GBG som jag inte trodde fanns. Åkt runt med spårvagn överallt, jag tror jag hittar var som helst nu. Jag har ätit på donken ett antal gånger. Jag har hejat så mycket på matcherna så att jag har fått en riktigt sexig hes röst (det är idag, igår tyckte de att jag lät som "anki"). Jag har gått och blivit kär. Jag och Josse har fått läskiga stalker-sms under några dagar. Några "tjejer" i vårt omklädningsrum lärde oss ordspråket "Mutta som mutta, bröst som bröst" (HAHA). Hur som helst, jag har haft det förjävla najs, alla älskar göteborg!

      
      

Majsan

bittert

asså jag är så jävla arg just nu. jag vill inte jobba!! det finns verkligen inget värre här i livet än att jobba. speciellt när man måste dra såhär tidigt istället för att sova bort halva dagen. det är ju söndag. åååååh. asså jag vill typ börja gråta. och jag slutar halv 7. HALV SJU!

nattbloggning

hihihohahoo, nu har alla dragit och jag ska fixa lite mat sen är det dags att sova. ska upp 08:30 och jobba. seeeegt pusssss

Ps. mina kompisar är bäst på att blogga! hahahaha

gästblogg av elsa och looft

hej allihopa!
elsa heter jag o jag e fett cool o nice! jag diggar lena fett mycket vi har rumpsvett båda två vilket är vårat största gemensamma intresse. annars gillar vi att odla våra finnar och att demonstrera mot folk som klämmer dom.
alltså vill jag passa på att propagerta för er att man inte får klämma era finnar!

jag gillar öven poon d.-
jag gillart majso också!!

pusspuss elsa./lenas homie




Hej jag heter vincent!
Jag är hos leena, hon suuuger, haha
jag och Poon. D sitter och myser i varandras knän efter en hård kväll tillsammans.
Lena lena lena, hon är en fena! I love you.
hahaha puss

bästblogg av pontus

yoo det är jag som är poon.d en av lenies bästa hoomies... jag är nästa promoe så ni som kollar lenies blogg är välkommna på min spelning på allhuset stockholm den 25/6 2008, gatis drinkar i baren för alla som diggar poon.d:D välkommna alla G:s! from tha Big Poon.d!!! /lemis kompis

every little thing that you say or do

 

på dagen: kjol - sytt själv, skinnjacka - H&M, sjal - in wear.
på kvällen: body - gina tricot, kjol - sytt själv.

tyvärr helkassa bilder men jag orkar inte ta bättre! nu ska jag strax iväg till danijela och förfesta lite med några tjejer sen blir det fest för hela slanten förhoppningsvis. jag är så otroligt taggad då jag inte riktigt fick ta ut alla mina krafter på valborg. ikväll är jag vild! haha!

Ps. jag saknar majsan, bloggen är inte riktigt fulländad utan henne!

en fin fredag

-
idag lalade jag omkring ensam på stan..

-
mest på söder, götgatsbacken...

-
lite i kungsan också...

-
hittade en hultsfred affisch, inte långt kvar nu...

-
min dröm kjol! ska köpa den imorgon (hoppas!!!)

-
jag köpte en body på gina och en bikini + ett underklädesset på H&M

ses snart igen! /L

020508

klockan är 10:10 och jag har varit vaken i över en timme! åh jag älskar att vakna tidigt på morgonen. pigg. eller egentligen vaknade jag av att min chef ringde och fråga om jag kunde jobba från öppning till stängning både lördag och söndag vilket i mina öron klingar marddröm. men det är smällar man får ta, tur att man får pengar av smällarna bara!

nu ska jag göra iordning en stor frukost liknande den igår. sen ska jag platta håret, klä på mig och ta bussen in till stan! jag känner ett stort behov av att spendera pengar idag. haha! (hjälp mig?)

medan jag är borta, lyssna på nån av dessa två låtar. urbra! living on a prayer eller the building!

/Lena "crazy girl" joutsemo


skirts


när jag var på stan med majsan och jossi för drygt en vecka sen förälskade jag mig helt i en kjol inne på urban outfitters. jag har tänkt på den där kjolen varje dag sen dess och efter att ha skivit inlägget nedan fick jag ett ryck nu ikväll. så jag satte mig framför köksbordet och sydde två stycken. dock var den grå mönstrade en kjol redan, fast  väldigt lång. jag har använt den som klänning sen jag köpte den i höstas second hand. och den svarta var ett par gamla stora pyjamas byxor. voila! inte helt perfekt men övning ger färdighet! här och här hittar du närbilder på tyget. godnatt /Lena 

jag älskar kläder!

-
efter att har klickat omkring på diverse bloggar idag har jag fått en sånt jävla shoppingsug. jag måste in till stan imorgon! det finns så mycket som jag skulle vilja ha. här kommer iallafall en lista på vad jag mer än gärna skulle införskaffa till sommaren.

Jeans/byxor: Jag är inne i en kjol och klänning period så inga nya byxor behövs.
Klänningar: En gammelrosa slapp klänning skulle sitta hur fint som helst. speicellt den ovan från monki! eller sen sån som min kompis frida här nedan har. sen vill jag ha en vit klänning, en stor slapp kanske med nått spets mönster.
Kjolar: Massor massor massor! blommiga och färgglada!
Jackor: Jag har mina skinnjackor som jag älskar.
Skor: Jag behöver ett par nya vita tygskor sen vill jag ha ett par färgglada, gärna lila höga klackar.
Koftor/tröjor: En mysig kofta att ha på sommarkvällarna.
Väskor: Jag vill ha en brun, ganska liten axelbandsväska som är secondhand. sen vill jag ju, som säkert alla andra ha en miu miu väska. en sån som petra precis köpt!
Blusar & Toppar: En body, om det nu räknas som topp?
Huvudbonad: En till new era keps ska jag köpa.
Övrigt: Ett par färgglada, typ turkosa ray bans. fejkade såklart, jag har inte dom pengarna att lägga på brillor nu. sen behöver jag en ny bikini, drömmen våre mörklila med blommor! tips?

-

/L

1 maj

denna dag har börjat helt underbart! sov riktigt länge och vaknade utvilad för första gången på flera veckor typ. så jag satte på looptroop nya platta och gjorde iordningen en ordentlig frukost vilket aldrig händer då jag brukar gå upp 15 minuter innan skolan börjar. det kanske låter skumt men det bästa jag vet är att vara ensam hemma på morgonen, göra en god frukost, lyssna på sin favorit musik, ha teven på mute och bara gå omkring i underkläder. haha!

nu ska jag vara lite duktigt också och städa mitt rum. asså verkligen städa ordentligt för det har jag skjuttit upp i flera veckor typ. har dessutom inte ens hunnit använda min rosa damsugare jag fick i födelsedagspresent för drygt en månad sen! nej nu jävlar, mamma kommer bli så glad när hon kommer hem!

-

det här kan nog bli en bra månad! /Lenie

RSS 2.0