The storm

Konserten var grym! Fullt av en salig blanding av folk. Vi dansade som vildar hela tiden! Dansa under konserter är den nya träningen, måste nog vara den roligaste också. Nått som är lite coolt är att en musiklärare från min gamla skola är med i Hoffmaestro, reespekt!

Efteråt åkte vi iaf hem till Hedda och smakade på hennes special-smoothies! Vi satt och pratade om att hitta på nått kul på höstlovet så nu har vi planer på att dra till NICE! Låter ju najs, eller hur!?
Imorgon måste jag upp tidigt. Det är dags att ta sig själv i kragen, Kim och jag ska ut och jogga! Vi får se hur det blir med det, jag lär väl dö eller nått....

/m

Petter & Hoffmaestro

Idag har jag varit och klippt mig, känns bra!

Sen ringde jag till Mosebacken o kollade om det va någon 18-års gräns på Petter & Hoffmaestro och det va det inte konstigt nog, så nu ska jag, Hedda och Eve gå imorgon! YEESSS!!! Och Hoffmaestro som krockade med Håkan på P&L, vilken tur jag har!

Nu ska jag cykla iväg till Hedda som jag inte träffat på några veckor och sen blir det middag hos Eve.

/ Majsan


Två äpplen hänger i en gren. Den ena lossnar och faller till marken. "moget" säger det andra äpplet.

Kirjastosa

Hej allesammans. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva efter Majsans super-NY-inlägg. Ingenting kommer ju låta intressant. Jag har varit på en marknad jag tänkte skryta om men det är liksom ingen idée längre. Fast jag har ju faktist också shoppat, vi åkte in till stan, Vaasa, häromdagen. Och Indiska hade grymmaste superrean. Men nu ska jag avsluta för min tid på datan börjar ta slut och min mamma orkar inte vänta på mig längre.

Jag kanske smyger in här imorgon igen, annars ses vi på torsdag! Eller nej, min data har ju inget internet hemma!!! Jag får tvångs-gästa majsan helt enkelt.

Lenie

Home sweet home

Nu är jag tillbaka. Jag försöker att intala mig själv att jag inte alls är trött, fast klockan egentligen är 05.00 i mitt huvud. Det är lika bra att börja bekämpa jetlagen på en gång!
Min vistelse i NY har varit sjukt grym! Det har verkligen varit annorlunda (mat)vanor där borta, take-away frulle på rummet, american food och free refill på läsk på typ alla ställen (bara en sån sak, så amerikansk!). Bara grejen att gå o köpa en grym milkshake på Starbucks när man har lust. Jag kommer sakna det, men det känns ändå bra att vara hemma, har ju saknat filmjölk och knäckebröd! 

Icke att förglömma, vi har varit vid Niagara falls i Kanada i några dagar också. Det var awesome! Där var vi också på "marineland" och blev nerdränkta av en späckhuggare. Den 7 timmars långa bilresan tillbaka till NY var bland det läskigaste ever enligt mig. Det ÖSregnade hela tiden så flera vägar hade blivit översvämmade, på vissa ställen åkte vi genom en flod typ. Men det läskigaste var att det åskade och blixtrade som bara den. Vi fick ta massa omvägar och kom tillbaka 3 timmar senare än räknat.

Jag har shoppat som en galning i New York, nu har jag bestämt att jag har shopping-förbud till höstlovet, minst! Vi har också sightsat en del. Empire State building och statue of liberty var värt köandet. Central Park är sjukt mysigt, det finns så mycket olika människor där och ekorrar såklart. West Village var hur fint som helst och Upper East Side var precis så lyxigt som man trott, jag hittade tom 80 dollar på gatan där. Sex and the city-touren var fabulous, jag som trodde att jag var expert men det finns så mycket mer att lära och framför allt se! Det var väldigt kul, vi åkte förbi flera spots från filmen och såklart från serien. Man kände verkligen igen sig o nu känner jag att jag måste se filmen igen. Sen har vi varit och sett Broadway-musikaler, the lion king och the phantom of the opera. Jag r ö s. Det var grymt! Jag är fortfarande fascinerad över girafferna.

Tillbaka till shoppingen. Jag diggade verkligen Abercrombie-butiken. Mörk, "jag-kan-inte-höra-vad-jag-tänker"-hög musik, doftade underbart och så hotties överallt. Bloomingdales jeans-avdelning förtjänar en stor hyllning, man får också pröva hur många jeans åt gången som man vill, grymt ju! haha Forever21 gjorde mig besviken, det var kaosartat och jag hittade inte alls massa fina klänningar som man sett på internet.  Mtv har en egen store vid Time Square. Det var en favorit för de hade as mycket snygga t-shirts. Betsey Johnson är som en enda stor prinsesstårta, dessvärre så var det bara smycken som passade i min plånbok. American Apparel finns ju hemma men i NY var utbudet större och billigare. Banana Republic får en eloge för deras lyxiga kläder till bra priser. Open Cermony har jättemycket fina kläder och roliga sammarbeten, jag är nöjd med mina nike sneakers. Vickans Hemlighet måste ju också få lite beröm för deras fina panties. Det finns så mycket mer att berätta om underbara New York men nu står det still i hjärnan och det enda jag kan tänka på är en knäckemacka med ost. Bilder kommer upp senare när jag har orkat lägga över dem.  Det har ju varit lite slappt på bloggfronten men den här veckan blir det bloggning på allvar!

XOXO

Majsan


Soumi

Vafan, nu är jag riktigt arg! Jag har suttit och mms-bloggat som värsta galningen nu när jag inte haft tillgång till en data och så märker jag nu att de inte ens syns?!?! Shit va arg jag blir. Om jag dessutom måste betala för de där mms:en ska jag maila blogg.se och be de betala min räkning. Sådeså.

Jag är iallafall i Finland i min sommarstuga tills den 31a så därav bloggtorkan. Ha de bra! 

Lenie 

and I just LOVE NEW YORK

Hej hopp! 

Har kommer det senaste fran NY!
Det som vi hittills hunnit med inom  sightseeing ar Ellis island och liberty island. Frihetsgudinnan ar en riktigt cool brud! Sen agnade vi gardagen till shopping. Herregud, jag blir nastan radd for mig sjalv! Jag har shoppat upp halva min budgt pa en dag. Har finns inga sparrar! Igar bestamde jag mig for att jag ska gifta mig med en Abercrombie-modell! Jag dooooor, det var helt klart gardagens basta affar! Igar va mamma o ja ocksa med om ett riktigt aventyr nar vi tankte att vi skulle ga pa toa pa tiffany's, inget att rekommendera folks! Sen sa tycker jag redan att jag hittar perfekt i den har stan! Jag ska ju flytta hit om nagra ar sa det ar ju grymt! Forresten sa ar det typ varmare har an i Thailand. Tank er att ga runt i 35 grader och bara po flera kilo i nagra timmar, det maste ju klassas som super-workout! Nu ar det nog dags att ga, vi ska till Madison Square Garden nu. Jag vill aldrig aka hem!  BIG LOVE 

/ Majsan

kalla köttbullar med majonäs

Hej kära vänner! Eve har ju redan berättat om gårdagens bravader! Vi var ju alltså hos våran kompis Oliver. Det var en otroligt rolig kväll. Här kommer den i bilder!


På dagen var vi och badade.


Sen vart det middag + förkrök hos Eve.




Antonia är på G! Hon åker till USa i ett år snart, kommer aldrig klara mig utan henne! Ett år liksom, det är länge...








Självaste Eve och Oliver!



Nu ska jag göra min iordning för att senare dra till Eve som bjuder på fest ikväll! Haha /L

Jag är den nya Blondinbella

Hej jag heter Evelina Norvell. De flesta brukar kalla mig Eve. Jag är en prick på 16 jordsnurr, och är nära vän med Lena och Majsan. Idag fick jag den stora äran att gästblogga på justafuckingblog och berätta om gårdagens händelser......

Gårdagen började hemma hos mig med en enkel middag. Sedan förflyttades vi ut på altanen där vi rökte vattenpipa och hade djupa samtal om snedtändningar. Visste ni t.ex att alkohol är den farligaste drogen och att poppers finns med på listan för världens farligaste droger. Knark är bajs! Vi förflyttade oss senare  till en annan än och hade the time of our lifes. Vi har tittat på mjukporr, druckit öl och i mitt fall vaknat upp med en massa kludd i fejan. Inte det vackraste.
Vi hoppade i säng vid sju, halv åtta tiden och har just vaknat. Jag är inge vidare på att blogga, men det här får duga. Fortsätt läsa justafuckingblog och ha en toppen dag!

/Eve


Hello New York!

Om några timmar kommer taxin som ska ta oss till Arlanda. One step closer to NY! Jag har velat åka dit så länge jag kan minnas och äntligen blir det av! Vi kommer att vara 10 dagar i NY och 4 dagar vid Niagara fallen i Kanada. Jag kommer alltså hem den 28e. Jag tror att det kommer bli grymt! Jag har nästan packat klart och min klädpackning består nu av: 1 klänning, 2 linnen, 2 koftor,1 kjol och ett par shorts. Det är helt sjukt! Min resväska är till 70 % tom. Och tomt means shopping! Som tur är så finns det datorer även på andra kontinenter så räkna med lite US and A-upptadering!
Ni får ha det så sjukt grymt!



Majsan

haha

Hej Stoffe : - >

/Lenie

walk idiot walk





Hatt: Exakt likadan som den svarta. Dock kan jag inte bestämma om det var fult i turkost eller om det faktist var snyggt. Jag kan ju alltid sy på svarta band över det turkosa! 19:50 på H&M.
Smycken: Kände att peace-örhänge trenden börjar avta men eftersom jag aldrig köpte ett par förut tyckte jag det satt fint nu. Glitter kommer de ifrån.
Skor: Man kan nog aldrig få för många tygskor. Och alla mina har blivit svarta, och jag ville inte riskera att få banandojjor som majsan så jag köpte ett par nya helt enkelt! Haha.

T-shirt 1: Oversized basic tee iprincip. Har lite med sånt i andra färger än vitt.
T-shirt 2: Ser ju förjävla tråkig ut på bilden men är riktigt fin i verkligheten. H&M.
Kjol: Har tittat på denna kjol 100 ggr inne på Urban Outfitters men eftersom den legat på överpriset 465;- har jag skitit i den. Men nu var det en fin prislapp på den "REA 149;-". Älska älska älska rea.
Jeans: Cheap Monday är ju bäst. Hur snygga som helt men jag får inte gå upp ett gram då dessa hade 0% stretch typ. Från tidigare 595;- till ljuvliga 149;-. Som sagt: älska rea.

Jag hade inget bättre för mig så därför fick varje bild en liten förklaring, haha!

Lenie


Mobilbloggning. Har varit i stan hela dagen

MMS

Mobilbloggning. Har varit i stan hela dagen! Sommarrean är bäst bäst bäst. /L


Tvätta Converse?

Jag förstår inte. Jag vet hur många som helst som har tvättat sina Converse och de har blivit som nya. När jag tvättade mina idag så blev delar av de vita, typ skosnörena, andra delar förblev svarta och inte nog med det, de krympte och blev böjda också! Banandojjor! Jag tänker bara att det är tur att jag ska till NY där ett par converse kostar ca  40 dollar.

Förresten så har vi lagt till en liten fin bloggkoll-knapp under länkar, så om ni vill prenumera på vår blogg, klicka på plusknappen!

/ Majsan

The Hills


Whitney och Lauren är ju bara för fina!

/M

Jag vet att ni vill veta

Ikväll har jag käkat pesto-lax med pasta och kollat på filmen Populär musik från Vittula. Maten var god och filmen var bra. Nu ska jag förstätta möblera om mitt rum. Bara så ni vet. Ibland är det kul och skriva ointressanta inlägg. /L

som när jag var 10

Jag fick gör det bästa av situationen. Så jag gjorde något jag aldrig brukar göra nuförtiden. Jag satte mig och ritade, gjorde alltid det när jag var yngre men inte gjort nu på länge. Jag satt ute i solen, åt glass och kluddra med pennan.











Lenie


dött

Idag är en sån där jobbig dag. Det är helt underbart väder och helst av allt hade jag legat på stranden hela dagen. Men jag har ingen att vara med. Antligen är folk på sina landställen eller så ska de snart resa iväg och därför spenderar de hela dagen till att packa. åh så uttråkad jag är. T.o.m mamma dissade mig idag för att åka och grilla hos en vän haha.

Lenie

Same same but different



Igår köpte jag en ny sjal. Jag har redan en precis likadan i en mer rödaktig färg. På höjden av onödigt kan ju tyckas. Men man kan ju inte ha för mycket av sjalar. Och förresten så är den mer cerise i verkligheten.

Majsan

Rekarnation

Jag fick tillbaka min älskade mobil från reparation idag. Och nu upptäckte jag att alla mina ca 1400 sms, många nummer, alla bilder och all musik är borta!!! Det känns svårt att släppa men jag vet att jag måste gå vidare...

/m


Hemma från Dalsland!

Nu är jag hemma igen! Den här dagen har varit en 6 timmars lång bilresa. Jag har haft det hur bra som helst och jag tycker såklart att det är tråkigt att jag inte kunde vara där längre men jag ska ju till New York så jag ska inte klaga! Så vad har vi gjort egentligen? Vi har hängt med kalvarna, solat, badat, myst, varit i Grebbestad och Fjällbacka, shoppat lite och sen så har jag prövat på vattenskidor, det va hur svårt som helst. Idag har jag världens grovaste träningsvärk, helt sjukt, haha!

Här är lite bilder från min vistelse!


I Grebbestad




Ronja rövardotter platsen


Prickig katt!

 
Den här kossan va inte som alla andra men hon va väldigt kelig


Utanför Bondgården


Eve ska åka vattenskidor


Hon klarade det galant, till skillnad från mig...




Efter mitt dopp!

Nu ska jag på filmkväll till en kompis! Ha en grym kväll!

/Majsan


varför är det inte sommar året om?

Såhär har min dag sett ut. Jag klagar inte. /L










28+

Tjillievippen! Det är strålande väder och jag är på strålande humör. Nu ska jag och min fina vän Jennie dra och bada! Ha det så bra! Puss!

Lenie

Jag testar mobilbloggning inför min trip

MMS

Jag testar mobilbloggning inför min trip till finland då jag inte har tillgång till dator! Här kommer en spårad bild på mig & Majsan. Haha /L


skärgården

Hello! Idag har jag varit ute på waxholm med mamma. Vi har käkat jordgubbar, badat och kollat i småbutiker. Sen blev det dåligt väder och nu regnar det. Jävla svenska skit sommar.



Lenie

ombyggnad

Vi håller på och gör om layouten lite. men nu fuckar allt. 

Update. Så, nu ser det iallafall någorlunda normalt ut. Ett tag där försvann ju bakgrunden och headern helt. Wops! Men nu är det mesta på plats. Bara lite ändringar kvar. Men nu är det ju faktist såhär att jag bara gjort om lite utan att Majsan har sett det så måste ju få hennes godkänande. Annars får vi hittat på något nytt! Men jag byter inte tillbaka. Det gamla teckensnittet var så jävla tråkigt.

Lenie


violet hill

 

Idag har jag legat hemma hela dagen och haft ont i magen. Så jag har knaprat alvedon. Nu ska jag knapra på annat. Jag sprang ner till affären och köpte godis och en fet 2 liters coca cola. Glöm inte och lyssna på låten. Den är bäst bäst bäst. Hejdå.

Lenie

Tatuering

Jag har väldigt länge velat tatuera mig. Enda sedan jag såg Carolina Gynnings tatuering på handleden när hon var med i BigBrother. Det var ett svart hjärta, inte ifyllt, utan bara konturer. Så himla snyggt tycker jag! Jag och en kompis har snackat om att tatuera oss i slutet på sommaren innan skolan börjar. Men jag vågar inte! Det ska ju tydligen göra så jävla ont på handleden! Någon som gjort det? 



En vit tatuering, så jäkla coolt ju! Fast jag kommer nog hålla mig till det gamla hedliga svarta. Men coolt var det! Bilden lånade jag ifrån niotillfem.

Haha, påtal om ingenting! Jag skrattar varje gång jag loggar in på bloggen! Ni skulle bara veta vilket sjukt lösenord jag och Majsan har på denna blogg. Hahaha.

Lenie

Hej jag är trött!

Bussresan gick bra, jag överlevde! Jag är visst inte i Bohuslän, jag hamnade i Dalsland! Inte visste jag att Jossi bodde på en lyxherrgård/bondgård. Hur mysigt som helst! Ikväll har vi kollat på världens sämsta film (För-virrad/-älskad), som jag bör avråda er från att se. Imorgon ska vi shoppa i Fjälbacka o Grebbestad, samt gå på auktion och hämta upp Evelina. Och inte att förglömma, vi ska hälsa på en liten snart slaktad kalv och basta järnet. Man blir verkligen en helt ny människa här på landet.

Läs bara inlägget...fan nu kommer vi tappa läsare! Ni får ha det så mysigt där hemma, fast inte lika mysigt som vi har det. Här ligger mysfaktorn på 239!

Majsan

You cant say no to me

Idag har det bara regnat hela dagen. Så det har blivit en såndär sitta-inne-hela-dagen-och-aldrig-byta-om-från-sin-pyjamas-dag. Nu ska jag städa mitt rum. Jag håller ju på att göra om det och det måste bli klart innan jag drar till Finland. (Rubriken är ifrån en bra Tiger Lou låt.)


Min nya hatt. 19:50;- på H&M.

Lenie

Ingen rubrik passar till smält choklad

Ikväll har jag varit på bio, Brudens bäste man. Den var ganska rolig och väldigt förutsägbar, men helt klart värd att se! Vi hade köpt naturgodis som vi åt under bion. Nu när jag kom hem upptäckte jag en brun fläck på min vita klänning (katastrof!), sen hittade jag en cashewnöt som ursprungligen hade choklad över sig, men den chokladen hade smält i min klänning, på min bh och på min mage. Riktigt mysigt!

Imorgon ska jag åka till min kompis Jossis landställe i Bohuslän. Jag ska åka buss ensam i 6 timmar med min trasiga ipod. Det blir nog riktigt omysigt, såvida jag inte råkar hamna brevid en het kille. Man kan ju alltid hoppas. Hihi. Nu ska jag slänga ihop en easy packning. Jag har hört att det ska regna hela veckan där nere så gummistövlarna åker definitivt med!


En läcker bild från P&L på mig och Jossi, och så Gustav förstås, vår granne!


/ MAJSAN

U-N-D-E-R-B-A-R-T-!

Saker som jag känner just nu:
Mitt hår är äckligt. jag måste tvätta det imorgon.
Håkan Hellström är bäst.
Majsan, jag hatar vårt textsnitt på bloggen. Kan vi inte byta?
Jag är trött. Det är därför jag skriver det här konstiga inlägget. God natt.
Jennie beskrev hur min drömkille skulle se ut och vara idag. Jag ska nog lägga mig i sängen och drömma lite om denne, brunhåriga, musikaliska, roliga, chinosbärande kille.
Klockan är snart 00.00, då får man önska sig något.
God natt igen.

Lenie


puss

Har blivit en väldans massa liknande bild inlägg på senaste tiden. Men det är det vi har och bjuda på just nu! Dessa är ifrån gårkvällen när vi åt middag på resturangen Rice.
















Kär i en sushibit

Ikväll har vi som sagt ätit på rice. Det som är farligt med det stället är att sushin är så läskigt god så det finns inga spärrar i magen. Vi bara åt och åt. Och sen blev det "bitchfight" mellan oss och ett gäng möhipps-kvinnor. Sen när började 30-åriga kvinnor bete sig som fjortisar. Knasigt.
Sen gick vi och avundades alla som fyllt 18. Tänk vad mycket roligt man kan ha då! Det är knappt 9 månader kvar för mig nu. Jag längtar!
Annars så hade jag faktiskt tänkt att lägga mig hyffsat tidigt ikväll, jag kan inte minnas när jag gick och la mig innan soluppgången. Så God natt på er alla!

/Majsan

050708

Ikväll är äntligen hela (eller ja, nästan) tjejgänget hemma så vi ska gå ut och äta på rice och sen förmodligen söka efter lyckan på söder. åh det ska bli så kul att ha hela gänget samlat igen! Och tack för alla fina kommentarer vi fått på senaste tiden! /L

kolla kolla!

Såhär har våran dag sett ut!



Härligt!

nångång

Hej babes! Nu ska vi in till söder och strosa och ta en fika. Det är underbart väder ute! Jag är så glad! Medan vi är borta lova mig att lyssna på håkans nya skiva, tro och tvivel, en helt underbar låt!

Lenie

Carin Wester s/s 09

Här kommer lite bilder ifrån Carin Westers visning som vi var och kollade på igår. Bilderna är inte de bästa eftersom vi fotade utan blixt eftersom vi inte ville ''störa'' för mycket.






Majsan hade till sin förvåning varit på samma språkresa som honom!




En favorit på killarna var den blommiga jacka!




Självaste Carin Wester med ursnygga Nike!

Lenie & Majsan

varför måste vi döda varandra

Hej! Idag har jag lunchat och shoppat lite med mamma. Jag hade på mig min nya klänning jag fyndade igår (inlägget innan, bilden längst ner) och jag älskar den! Kommer användas mycket känns det som! Idag fyndade jag lite mer, för att vara mer exakt en sommar-kappa (?) och en bikini. Plus lite nagellack, hårfärg (som jag nu färgat med, håret mitt är mörktmörkt) och en ascool hårborste som plattar håret. Haha, hoppas den funkar!

Ps1. Inlägget om Carin Wester kommer strax!
Ps2. Citatet i rubriken kommer från en Håkan låt, lyssna lite längre ner! Underbar! För en lång lång tid heter den!

Lenie

Ta mig till kärlek

Här är min och Majsans dag igår i bilder. Varning för bildbomb!


Vi kollade på dessa underbara kjolar på beyond retro.


Jag var glad.


Lovely! Vi båda skulle vilja ha en vit!


Majsan, älskar hennes väska!


Vi käkade goda kyckling & avocado wraps till lunch.


Sen blev det världens godaste yhogurt glass!


Som vi satt och käkade i kungsträgården.


Majsan köpte nya örhängen.


Carin Westers modevisning. Mer om det senare!


På berns toalett.


Snygg-Majsan!!


Majsan visar upp min nya klänning som jag fyndade på superrean!

Lenie


För sent för Edelweiss

Igår köpte jag Håkans nya skiva! Så den har Lena och jag redan lyssnat sönder. Det var hur längesen som helst som jag köpte en skiva, tror bestämt att det var en ABBA-skiva i 3an. Vi kom på att från och med nu så ska vi köpa en skiva varje år, kanske till och med två! Skivor är så bra,de krånglar aldrig som min ipod har börjat göra. Mobilen också. Ibland hatar jag tekniska prylar.

Bästa låten från nya skivan:



ps. Inlägg om gårdagen kommer upp lite senare :)


/Majsan

du är fin


Ett foto på ett fint kort som hänger i min garderob. Jag älskar den.
 
Nu ska jag sova! Imorgon blir det shopping och förmodligen Carin Wester visning med Majsan och några till! Pussar /L

Fika

Den här dagen har varit en enda lång fika med Hedda. Morotskaka, ballerina-kakor, äppelpaj, you name it! Men vi har även hunnit med lite läckerbiten-på-vivo-spaning. Och jag kände att vi fick connection. Sen har jag också tvingat Hedda att lyssna på Mando Diao. Och sen har jag även hämta ut biljetter till Narnia 2 som jag ska se med Myggan på Torsdag, och bara så ni vet, det är ingen barnfilm!!! Och slutligen så har jag haft kramp i min mjälte typ hela dagen så det ska jag kolla upp hos dorren imorgon. Jag måste därför upp om 6,5 h, så jag bör slagga nu. Men innan det så bjuder jag på ett fyndigt citat av Bob Dylan:



/Majsi


RSS 2.0