positiva lena

jag hatar samhälle. jag hatar prov. jag hatar att plugga.

Rose Garden

Nu har jag suttit och väntat i 2 timmar på att vinyl107 ska spela upp min önskelåt (haha!), men den har inte kommit än!

Idag har jag haft matteprov (usch!) o sen har jag "coachat" tjejerna i min klass i en basketturnering. Och sen har jag börjar plugga inför nästa (nästnästa egentligen) prov på schemat, 50 sidor historia, I LIKE!
Känns ganska hopplöst just nu, bara massa prov och de 4 veckorna som är kvar till lovet känns som en evighet!
Skulle iaf bli lite peppad om vinyl107 ville vara lite snälla och spela min låt...


förretsen så "pratade" jag på mr Italiano idag
m: HELLO!
Italiano: GOOD?
m: Yeees ?

majsan

min nalle har bara ett öga.

just nu känns livet lite surt. jag vill inte alls ha matte prov imorgon. och jag vill inte alls ha samhälls prov på torsdag. nej usch. jag vill bara ha jullov. jag vill att kim ska komma hem. jag vill ha julafton. jag vill äta köttbulls och röbetts resterna på en macka till frukost den 25e. som jag alltid gör. jag vill spela spel hela natten. jag vill känna värmen av stearinljus. jag vill öppna paket (som gärna innehåller en systemkamera). jag vill ge bort paket. jag vill kolla på kalle. jag älskar julafton. 

det här inlägget skulle inte alls handla om min kärlek till julafton. det spårade ur lite. inte alls planerat. men nu får det andra vara. kanske dyker dom tankarna jag egentligen skulle dela med mig av upp i ett annat inlägg. 

jag tror jag är ganska trött. men jag vill inte sova. för ju snabbare jag somnar ju snabbare sitter jag där och skriver matteprov. nej det vill jag inte. jag vill bara att kim ska komma hem.  


hahahahhahahaha. jag är knäpp. /lena

peruker, tröga sälar och arga poliser!

gårkvällens 18 års drink var jättelyckad!


oh damn!

fan va jag har haft kul ikväll! på alla sätt o vis, jag sitter här o garvar för mig själv. Jag såg inte klok ut i min peruk! På en skala mellan 1-10 måste jag ha varit en -2, inte okej! Iaf så slutade kvällen rätt random för min kompis va tydligen trög som en säl o de va jääättearga! synd majsan!

M

det går bra nu

Igår blev jag visst en ballerina med tutu och rosa silkesband i håret. Det var hur trevligt som helst! Idag är jag så sjukt taggad till ikväll! Jag ska ha blont afro så vi får väl se hur snygg jag blir på en skala. Nu ska jag promenera och fika med en kompis!

m

brittan



modegurun har talat

hahahaha, style by mats har hittat till bloggen och kommenterat. haha jag dööööör! tydligen så bor inte fashion här....

It was very funny

Hela gårdagen bestod av engelskaplugg. Det känns skönt att mitt feta engelskaprov är över, men tyvärr så väntar diverse andra prov under de kommande veckorna! Hur ska jag orka?
Mellan pluggtimmarna har jag iaf roliga planer, ikväll har en kompis middag med temat "en livsstil".
Jag har lite panik för jag vet inte om jag ska vara en Amish eller en hippie (säkert kort). Jag får se var vinden för mig.
Imorgonkväll ska Lena och jag som sagt på 18-års drink med peruker.

Nu ska jag plugga, fantastique!

/m


brunt, långt och lockigt goes...


på lördag är det 18 års drink som gäller för mig och majsan. temat är att vara finklädd och ha peruk. orginellt och roligt. idag köpte jag min absoluta motsats. åh. nu får det jättegärna bli lördag!

(privat medelande till majsan: ja, du får låna den andra!)

womanizer

mycket att göra = död blogg. som tur har bloggen majsan som uppdaterat. jag har iallafall shoppat, festat, jobbat ja. haha. fullt upp. nu ska jag faktist sova men imorgon ska jag visa en sak. tills dess kan ni lyssna på detta lilla klipp av brittans ny låt. I like it very much. do you?


Hej hopp!


Idag gled jag runt i mina bästa partytights! Nu drar jag istället på mig shortsen o drar på träning, So long!

/ majsan

Som jag utlovat, mina muffins!


hallon och philadelphia-fyllning


DONE!

/ m

Dagens lärdom

Idag har jag tvättat min i.d.foundation-borste med shampo och balsam. Tanken har aldrig slagit mig innan men jag fick ett tips av en expert som sa att man bör tvätta borstarna 1-2 ggr / månaden. Oops tänkte jag som aldrig har tvättat den (fast ja har däremot inte haft den så länge). Trots att borsten såg helt clean ut så blev handfatet helt brun, EUW, GROOSE osv. Så ser säkert era borstar också ut, och det vill man ju inte sminka sig med. Och glöm nu inte att om ni (inte har ett supermedel för att tvätta borstarna med) tvättar de med shampo och balsam så ska ni lägga de på sidan när de torkar, alltså inte med "håret" uppåt, då kan limmet lösa upp sig!

Nu är det faktiskt dags för mig att äta lite äppelpaj framför "Ensam mamma söker", Vilket söndags-nöje!

/ majsan

Philadelphia och Hallon

Nu är jag mitt uppe i mitt stora muffins-bak. Ja, det blev muffins. Efter att ha hittat en cupcakes-blogg insåg jag att jag aldrig skulle lyckas uppnå samma nivå, så jag tänkte, bättre med goda muffins än fula cupcakes. Jag måste erkänna att jag aldrig gjort sånna här läckra muffins som jag nu har i ugnen. Jag ska självklart visa er bilder på mina mästerverk!


Söta cupcakes från cupcake-bloggen!


/ majsi

Satsar du?

Tjaa, här sitter jag med värk i revbenen. Jag och Hedda var nämligen och gymmade på SATS igår, för första gången. Jag blev riktigt imponerad av deras gym men deras prisklass är inget för min plånka. Sen när jag frågade om en broshyr blev vi medtvingade på ett "hur-vill-du-lägga-upp-din-träning-och-vad-är-ditt-mål"-möte med en kostymklädd kvinna. Vi satt och hittade på lite och tjejen sa ju faktiskt att vi skulle få bättre betyg så det lät ju lite lockande, men fortfarande jag har inte tid. Hon skulle iaf ringa mig på måndag (hjälp!) och fråga hur det hade gått med övertalningen av mina föräldrar (man måste ju skylla på nått!)

Den här helgen ser ganska enformig ut; basketmatch, basketmatch och *trumvirvel* basketmatch! Med start redan ikväll, men det ska kul, skojsigt OCH funny! Jag är taggad. Men jag kommer faktiskt att göra andra saker också i helgen, trot eller ej. Imorgon blir det Tea Party och jag ska göra Cupcakes!


/storsatsarn-majsan

my girl wants to party all the time!

klockan är efter tolv. det är fredag. jag har legat hemma hela veckan och varit sjuk. nu är jag frisk. nu är jag taggad. vad är det med mig egentligen? jag är nog bäst i världen på att festa.


sthlm steetstyle



just nu ligger denna bild uppe på stockholm streetstyles "din stil" sida. rösta gärna på mig. hihihihohohöhöhhäää.

jag ligger fortfarande hemma och är sjuk. bläbläblä.

/lenie

batman på dramaten?

idag försökte jag ladda ner batman, men jag fick en musikal på ljud istället. fan va glad jag blev. speciellt efter att ha väntat och laddat i två timmar. varför döper man en musikal till batman - dark night (excellent quality)? klart jag klickar på den om jag vill ha batman. jävla skit fan.

idag har jag legat hemma och hostat. och hostat. och hostat. jag känner mig helt döende. nu: plugga! /L

Good morning Starshine

Lite random av mig att lägga in den här gamla truddelutten men jag diggar den!


Hair

/ m

Sinää olet minun piäni russina

Dagar som den här orkar man inte göra någonting. Det är kallt som tusan överallt, jag är trött och känner mig bara allmänt sjuk trots att jag inte alls är det. Jag tycker synd om lilla Lena som ligger hemma och är jättesjuk! Jag har massa plugg att göra till imorgon och jag vet att jag aldrig kommer att få saker gjorda om jag sitter här och segar mig. Därför tänkte jag rycka upp mig, ta mig i kragen och göra läxorna och sen njuta av kvällen tillsammans med Topmodel och The Hills! Sounds Great! Nu kör vi!


Jag bjuder på en bild från Peace&Love när vi satt och käkade langos i väntan på Manu Chao!


majsan

and dont you come back no more

 

idag lyssnar jag på detta. yeah. /L

Tja Roffe

Idag har jag jobbat 9 to 5. Jag, Eve, Elin och Frida har klistrat på "ej-för-barn-under-3-år"-klistermärken på 26 000(!) små disney-tejprullar. Lite enformigt men vi hade sjukt kul ändå när vi satt där och lyssnade på vinyl 107 och garvade åt våra sketna skämt.

Just nu sitter jag och jobbar på ett engelsk-tal om Roberto Cavalli. Går sådär va, jag har iaf en smashing inledning att börja med "I am the party!".  Hoppas nu att intresseklubben har fått me allt i anteckningsblocket!

Förresten så blir det tyvärr inge London i höst, jag som var så taggad!!

/m

"jag hör inte! jag har en bulle i örat!"



mycket bra frukost. /L

half baked



idag testade jag en ny smak. godgodgod! /L

The Escapologist



Igår fick jag en Sugarplum Fairy-affisch som min kompis Jossi tattat på stan. Jag förbannar 18-års gränserna för att jag inte kan gå på deras konsert nästa vecka men det är ju bättre att ha en affisch än ingenting! Tack Jossi!

Igår var jag inte på party för 100 pers. Jag låg i soffan med en kompis och kollade på Hayao Miyazaki-filmer, för er som inte vet så är det japanska animerade filmer (lite geekigt sådär), sen tryckte vi i oss en del fruktsallad så det var mysigt tills vi båda somnade i soffan!

majsan

fredagar när de är som bäst

okej, seriöst? var är ni? sex inlägg och inte en enda kommentar?

idag är jag iallafall på världens bästa humör! det är fredag och jag har världens roligaste planer. först blir vi sex stycken kompisar på en kräftskriva och därefter ska vi vidare på en hemmafest. värden har bjudit 105 personer. 105 personer till sitt hem. galen tjej asså. nu måste jag duscha och pumpa med taggade musik. lalalalalaa. vi hörs!

kötta kötta, monster spåra!

det är fredag och jag är på sånt förjävla bra humör. och ingen kan stoppa mig! mwohahahaha!

This could be the star of something new

Jag känner att den här dagen är början till en ny, lyckligare och bättre tid i mitt liv. Det började igårkväll när jag plötsligt gick och la mig vid 21.05. Det här mina vänner har inte hänt på hela året skulle jag tro. Idag var det den första dagen i skolan som jag inte kände att jag var trött och hängig. Feels amazing med andra ord! Allt har varit bra (nästan) hela dagen!
Kvällen kunde inte varit bättre. Min glammiga polare Hedda bjöd mig på tacos (jag gjorde köttfärsen men hon gjorde resten!) och fruktsallad (som hon gjorde helt själv!). Hela kvällen har det varit grym musik på radion och vi har dansat i köket och fantiserat om våran London-vistelse! Låter så bra i mina öron! Imorgon är det redan helg och jaa, jag är sååå glad för det! Jag är verkligen urglad idag!

Jag bjussar på en låt från bästa filmen; High school musical (Vickan och jag ska btw gå på Ice showen i globen, haha!)



majsan

who's the bitch now?


I made it! I made it! I made it! I made it! I made it!  /L

(fan va bra jag är på att blogga idag, dock utan nån respons!)

hej jag är 17 år

och jag vet inte hur man brygger kaffe. asså jag vet ju vilka knappar man ska trycka på och vart vad ska ligga (tror jag?) men jag har ingen aning om hur mycket av vad det ska vara. nu låter maskinen konstig. hjälp. det här kanske är jordens undergång dem snackar så mycket om i tidningarna idag. hejdå bloggen och tack för denna tid. (ja asså. man vet ju aldrig)

Lenie

om man zoomar in miniräknarens disply kan man se att jag skrivit HATA med hjälp av den grymma ALPHA funktionen.


jag har inte haft en enda läxa fram tills nu att göra hemma. bara lite småläxor som klarats av på håltimmar osv. men så säger det pang och jag har 1. 2. 3. 4. 5 läxor! tre tills imorgon och två tills på fredag. vill dem att jag ska dö eller? tur att man har ett par glajjer som matchar en image iallafall. och kaffe (jag hatar egentligen kaffe men jag måste bli pigg. plus att man ser proffsig när man dircker kaffe).

/lena

Dadadadaa

Jag vet, jag är världssämst på att uppdatera bloggen! Men det har liksom inte hänt så mycket spännande i veckan. Eller joo förresten...

  • Idag hade vi världens snyggaste vikarie som alla tjejer dreglade lite efter. Vi fick veta att han var sångare (skrikare) i ett Hardcore band, som tydligen var rätt känt och hade spelat på Hultan! Respekt!
  • Sen idag har jag även varit hos tandläkaren och kollat hål. Tandläkaren, som hade en fet snorkråka i näsan (som tittade ut på mig när han checkade min mun, EUW!), sa att jag hade skött mina tänder utomordentligt bra även fast jag har räls! Så nöjd!
  • Sen gick jag till Centrum och köpte, finally, nya basketskor! Utbudet var dock inte stort för en storlek 39a som jag, men jag nöjer mig med (almost) vad som helst som inte är som mina gamla, asfula, slitna, trasiga skor (som inte ens är basketskor?).
  • Jag har också övningskört idag! Växlade för första gången till tvåan! WOHO! Fast det var tyvärr inte det bästa att övningsköra i regnet och mörkret, det var nära ett träd ett tag...
  • Nu ikväll har jag sett hela tre the Hills-avsnitt som jag inte hunnit se! Oh my! Det är för bra...
  • Slutligen så har jag och Hedda funderat lite och kommit fram till att en liten tripp till London under höstlovet vore inte annat än perfekt! Vi ska disskutera den saken vidare på torsdag.

/ Majsan


potter


nu är det officiellt. jag är en tönt.

ps. är det bara jag som tycker att majsan är dålig på att uppdatera? hömhömhöm.

lördags


"va snygga nu"


"okej nu, va fula!"








världens sötaste par!


Jag och bilen

Igår fyllde som sagt vår kompis Jossi år! Hon ställde till med kalas i sitt hus, det var totally awesome! Jag vet också att hon blev sjukt glad över Eves och min present, ett Hello Kitty-kit och en New Era keps med hennes namn inbroderat. Det var en lyckad kväll helt enkelt!

Idag har jag faktiskt övningskört för första gången (!!!!). Om jag får säga det själv så var jag riktigt skillad, kanske något kärringstop men annars flöt det på bra. Snart blire roadtrip då!

/ majsan

!!!!

idag tog hon steget. damn, shes a gangsta. (inlägget är internt.)

congratz



idag fyller jossi 17 år. hurray hurray!

"damn, it feels good to be a gangsta"

ikväll har jag och majsan ätit middag med varandra. det blev en god qinuo sallad. och sen har vi pratat om något vi alltid pratar om: killar. haha. älskar att göra saker på vardagarna. helgerna känns längre! nu: sova! puss.

Morning croissants

Hela dagen har jag lyssnat på Soundtracket till Mamma Mia. På orienteringen väckte jag och Lisa alla igelkottar till liv med vår storslagna sång! Det absolut bästa låten är ju Our last summer. Så sjukt bra! Imorgon är det fotografering med diverse skolkomittéer och klassen. Sen ska jag och Lena ta igen all tid som vi missat med varandra!



So long!

majsan

this is for you majsi


bilden som aldrig kom upp. hahah.

tut tut

jag köpte glasögon idag. det ser ut typ såhär. eller nått. jag är inte bäst i världen på paint. jag ser mest bara drogad ut jag. skolfoto imorgon. måste sova. vill ju inte se ut såhär då. omg.


Awesome!

Yes!! Upptäckte för en stund sen att jag inte har sett de två senaste the Hills avsnitten! Nu har jag nått att se fram emot ikväll!



majsan

You become what you hate or you hate what you become

Efter en sjukt lyckad konsert igår var det svårt att somna så det blev rätt sent. Under natten drömde jag både trevliga och hemska saker. Jag drömde bland annat att jag hade sjukt ont i magen. När jag vaknade var drömmen verklighet. Därför så tog jag en liten sovis. En lång och trött dag. Sista lektionen såg jag ett huvud med hatt på ploppa upp bakom ett skåp och titta på mig genom klassrumsdörren. "Vilken jävla random!"  tänkte jag tills jag insåg att det var Lena som kommit för att läsa kinesiska i min skola.

Jag känner mig inte riktigt fulländad idag. Trött och sliten redan första dagen i veckan och den nya månaden. Snart har jag träning och just nu vill jag bara dra täcket över huvudet. Istället taggar jag med the Hives. I t   w o n ' t   b e   l o n g



majsan

RSS 2.0