"you wanna a piece of me?"



idag fyller våran vän eve år och det ska firas med en stor middag! gggraaattttiiiissss!

eeehm...hej?



jag dör bokstavligt talat. /L 

jag ♥ fastivaler

både jag och majsan (och eve) fick tag i emmaboda biljetterna!!! wiho! festival nummero två bokad för min del! fan va jag längtar nu! nån mer som ska dit? /L


random snubbe och fabian på hultsfred 2008. hahah!

Nya Tights!



majsan

söndags göra

nu ska jag gå och kolla på majsan som spelar SM i basket.
och jag ska äta godis. så jävla sugen. wihooooo!

HOVDEN

"På torsdagen vaknade vi lite senare än vanligt. Ändå fanns det tid för morgongympa i vardagsrummet som jag demonstrerade. Vi gav våra google-brända fejs mot backen och vi visste att den här dagen skulle bli grym! Klarblå himmel och humöret på topp, vad kunde gå fel? Skidåkningen gick as bra! Helt otroligt man hade kunnat tro att jag var släkt med Jon Olsson..."

Åååh, för ungefär 7 månader sen var jag och 5 av mina bästa kompisar i Hovden, Norge. Den var typ den bästa veckan i mitt liv. Det var då jag och Lena var på toppen av lyckan efter att en viss norsk med cerisa täckisar hade vinkat (och gett ett leende) till oss från liften. Det var då vi körde helikoptern hela dagen i jibberbacken för att en mr K skulle lägga märke till oss. Det var så sjukt underbart! 6 galna tjejer i en fet lägenhet med utsikt mot de ljuva backarna. Vårt kylskåp var fullproppat med probably världens dyraste inhemsk öl och cider! En paprika kostade skjortan men allt var så värt det!


majsan

It is the worst combination of addiction

Ikväll har jag tittat på sex and the city-filmen med Hedda. Jag hade helt glömt hur sjukt bra den är! Sen måste jag tipsa om en låt som Jossi "visade" för mitt öra i torsdags. Nu är jag helt stuck. High Drama - Laakso

(uppdate: när jag tittade närmare på lenas senaste inlägg insåg jag att hon också diggade high drama)



majsan

Hottieee

Förresten, checka in den nya killen i filmen, en riktig heting! hihi!


Someone is back

Asså herrebajjan säger jag bara! Jag har just varit och sett High School Musical 3 och den var helt awesome! Helt klart den bästa filmen! Skratt, svett och tårar blandades i en härlig blandning i biosalongen. Jag dör. Ni måste se den om ni är äkta HSM-fans!

Idag kände jag att jag höll på att bli sjuk så jag slängde ihop en grov blandning (sånt som jag brukade göra när jag var typ 5 år och mamma lagade mat). Finaste muggen med äckligaste innehållet; varmt vatten, citron, ingefära, honung och vitlök (det var droppen, jag kunde inte andas i min egen närhet!) Men vad gör man inte för att hålla sig frisk!






MAJSAN

att vara vaken halv 3 på en tisdag

  • jag fick mitt skolfoto idag. kunde han inte tagit enskilda fotot lite närmare?!?! vafan man ser ju typ bara mitt huvud. knappt halsen typ.
  • jag fick nya gardiner till mitt rum idag. jihey!
  • high drama med laakso är gryyyyyym.
  • jag sitter och käkar muminkex.
  • jag borde verkligen sova.
  • det finns så mycket skit pogram. speicellt på nätterna.
  • hejdå och natti natti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


hey you

om 15 minuter börjar prison break. waaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!!!!

Those tights aren't pants!

Idag har jag powerwalkat i nästan 2 timmar och nu snackar vi verkligen super-powerwalk. Jag är så stolt över mig själv! Sen har jag skrivit på ett engelskatal som handlar om en artikel; "Tights are not pants". Haha, det finns liksom en hemsida som heter www.tightsarenotpants.com, där kan man ladda ner schyssta flyers om man känner för det.
 
Snart ska jag skypa med min kära Kim! Vi gjorde det igår också och det kändes så sjukt att höra Kims röst från Kanada i mitt rum!

majsan

"jossi, hörde du! hon sa att vi var indie!"

ikväll har varit en väldigt bra kväll. awsome liksom!

PUSS


Pussmuns-klänningen I like!

Nu har jag kokat ägg och om en timme ska jag till bibblan och plugga filosofi (!) med en kompis. Ikväll ska jag faktiskt vara med min bästaste bäste vän.  /m

kim och lenie <3



pratade precis med kim på skype (hon är i kanada ett år och pluggar) och herregud vad jag saknar henne.

koooooom heeeeeeeeeeem!!!!!!!!!!!!

nikkkkkke


nattsnack

just nu är allt lite upp och ner. beror nog mest på att jag saknar kim och antonia så jävla mycket nu. det suger att det ska vara borta nu. usch. fan nu börjar man gråta också. åååh jag måste verkligen sova nu.

men a good news. jag har ett litet projekt till bloggen! haha! det kommer spåra totally!

Womanizer

Brittans Womanizer-video kan man nu se lite här o var. På Youtube så är dock ljudet sugit så checka in MTV, det är sannerligen en "uncensored version" och jag säger bara Britney är FÖR BRA!


time for tea

Det här har jag hunnit med i helgen:

Fredags:
Efter basketen så var jag hemma hos min kompis Josse med några, vi drack te, myste och pratade gamla minnen.

Lördags:
Mamma och jag var först en kort stund i stan (jag köpte ett par vantar, som gick sönder idag, GO H&M!), sen åkte vi och hälsade på min brorsa på sjukhuset (han har just opererat en sprucken blindtarm). På kvällen var jag på High School Musical ice tour i globen med några kompisar. Det var riktigt Fab-U-lous, vi var liksom omringade av mini-fans som kunde varenda ord i alla texter. Efter det åkte vi hem till Vickan där vi drack chaite, spelade nintendo Wii och kollade på Wimbledon.

Söndags:
Igår pluggade jag en del företagsekonomi. Sen tog jag en powerwalk med Heddis och det slutade med att vi låg i soffan och kollade på Sex and the city och drack *trumvirvel*  TE! Sen spelade jag basketmatch och vi vann med 50 p : )

Idag
har jag haft en riktigt chill-dag, efter två lektioner åkte jag till stan och jag bytte gummisnoddar hos tandläkarn. Efter att ha ätit en fetgod wrap till lunch åkte jag tillbaka till skolan och gjorde företagsekonomi-prov!

Nu sitter jag här och dricker te!!


/majsan

map of my life

Sen förra veckan har jag knappt haft tid för något annat än att plugga. Men nu börjar det äntligen bli lite tommare i almanackan, iallafall fram till måndag! Idag ska jag och Eve ge vår efterlängtade födelsedagspresent till Maria, hon kommer bli sjukt glad! Jag måste nog visa den för er. Hehe

På lördag ska jag på High School Musical ice tour i globen med några kompisar, så det kommer väl vara vi och småbarnen, men är man en geek så är man.

Förresten så tycker jag att den här fina låten passar perfekt idag. På senaste tiden har jag börjat tänka väldigt mycket på framtiden, eller mest drömma kanske. Jag vill ut och resa, plugga på college i USA, jag håller på att spanar för fullt.



Majsan

paris paris paris paris paris paris

 
kristian anttila - paris. fiiiiin! (dock är den bättre på skriva, inte live. så ladda ner eller nått) godnatt!

inlägg #3



den här katten är det absolut sötaste jag sett i hela mitt liv. jag dör verkligen. kolla ansiktet. kolla ögonen! jag skulle byta ut allt mot denna katt! alla mina skor, allt allt allt! om jag fick den skulle jag döpa den till typ....olga!!!!!!!!


jag tror jag börjat bli övertrött. dock är jag mätt som fan.


konsten att bli bra på bild

hittade lite bilder på mig och majsan från sommaren. sista kvällen på lovet. haha. jag är så fotogenisk asså! hahaha.

majsan är däremot snygg som stryk.



sista bilden haahahahahahahahahahahahahaahaahha


penne rigate

jag vill ha en systemkamera. det gör ont i mitt hjärta att jag inte har en till ägo. snyft. och godnatt!

lalalalalalalala



jag vill ha sommar och festival! hultsfred, arvika, emmaboda och peace and love! nån som har en tidsmaskin?

with a smile on my face



billie the vision and the dancers - a man from argentina.

Glammis på vift i Paris

Idag har jag plugat franska i 3 timmar på biblioteket. Kom just hem och ska snart börja med historian. Det här är galet, ja vet inte hur jag ska överleva fram till lovet! Åå ikväll skulle jag egentligen gå på topshop-shoppingen med 20 % rabatt men nu - icke det!

Är så avis på min kompis Hedda som är i Paris under modeveckan nu. Hon är helt amazing. Hon tog sig in med sitt id-kort och blev sedan bjuden till både Sonia Rykiels och Barbara Buis modevisning OCH lyckades få backstages-pass. Det är så galet. I ADORE YOU GIRL!

Jaha, nu har man fått sin välbehövliga paus på en halvtimme, då är det hög tid till att börja läsa om medeltiden...

/M

RSS 2.0