festival

popaganda. jag har bara tre ord att säga: så jävla kul! ni kan inte förstå..jag har skrattat, gråttit av lycka och ramlat, ramlat och ramlat. jag är sönder slagen. bilder kommer imorgon! nu ska jag jobba!

Tick Tick Boom


Ikväll kommer jag stå och dansa framför scenen på Grönalund.


/m

Coco Chanel

Min nya tröja som inte längre är så ny, jag har bara varit lat och inte orkat visa er. Shame on me.



Jag shoppade också lite på KICKS (förra veckan alltså). Torrshampoo från Lee Stafford, har faktiskt inte använt det så mycket men man har ju hört att det ska vara en höjdare i badrumsskåpet! Sen rengöring och kräm från Garniers Pure-serie, det känns bra iaf! haha


Imorgon (idag) är det match! Min buss går om 7 h 30 min, och så ska jag hinna sova, äta frulle och allt det där. Känns stabilt!

majsan

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Lena och jag var i Norge och blev förälskade i en och samma norrman. Sista kvällen satsade vi allt och skrev ett brev.


"Nu bör man dricka"

Ikväll har jag varit på Mamma Mia musikalen med morsan och farsan. Den var såklart identisk med filmen men ändå totally awesome! Jag har diggat ABBA sen dagis och jag känner att de kommer hänga med läääänge.

Imorgon ska vi till Etnografiska museet med klassen. Sen slutar vi efter en timme så det blir najs. Idag kände jag ett riktigt engagemang för min skola och gick med i 3 komittéer; kulturrådet, skoltidningen (what?) och kärlekskomittén!

Det som jag har planerat i helgen är basketmatch, Sleep-over och THE HIVES! WOOOOOHOOOOOO!





Grymma Outfits!

(citatet ovan är faktiskt från självaste Horatius)



/ Majsan


på msn igen

min vän jennie är så söt....

Jennie säger:

jag e glad men jag vet inte varför....kanske för att det e helg snart, eller för att du är bäst, eller för att jag klarade min franskaläxa för första ggn på typ 3 år, eller för att jag inte ätit ngt onyttigt idag!

hihi. /L


festival

ihelgen är det popaganda med ett par polare som gäller! taggad som fan! speciellt för familjen. men även shout out louds, the embassy, bob hund, laakso, teddybears STHLM, säkert (dock sög hon live på hultan men hon kanske är bättre nu. för bra musik det gör hon!) och massa mer. peppar med dessa låtar bland annat!




godnatt coolingar!

min helt grymma helg

detta är alltså anledningen till den dåliga uppdateringen.


på avskedsmiddag hos antonia i fredags.


jag och coolaste myggan.


oliver. full och förvirrad?


killar i klackskor. jag skrattade så mycket att jag dog typ.


lördagen bjöd på kräftskiva. tack elin och jossi!


en kräfta. ganska logiskt.


pontus och fabian i hångel hörnan.


vi hamnade senare på kvällen hos jossi. här pontus och philp.


och tillslut hamnade jag och david hos andreas. vem kunde ana att andreas var mäster kocken number one? och att han hade bert dvder hemma? fyllekäk + bert = awsome!

Lenie

Sorry folks

Ber så mycket om ursäkta för mitt kassa bloggande. Skolan har satt igång på riktigt, dessutom så har Lena och jag har haft en fullspäckad helg. Vi har varit på middag och sagt hej då till två kära vänner som nu har åkt till USA respektive Kanada. Gråtkalas har det varit. Sen har vi varit på kräftskiva. Jag har faktiskt också spelat lite basket i lördags. Men nu har jag gått och blivit lite förkyld.
Ikväll har jag bjudit in mitt favoritpar på middag! Erik, Jessica och jag. One big happy family! Nu är det faktiskt dags att börja fixa, mycket att stå i! Jag lovar bättre uppdateringar den här veckan!

/Majsan

having a good time



det smällde visst inte igår. men imorgon. då smäller det. tills dess: majsan och jag i fredags. puss.

bra helg

shit va lite uppdateringar på senaste tiden. men imorgon smäller det! nu är det kräftskiva som gäller. byebye! /L

hej på er

Varit lite frånvarande på sista tiden känner jag. Beror delvis på att jag har börjat 2an och att jag har världens mest fullspäckade schema (Oh lord!). Om jag ska orka upp imorgon vid 06.30 så bör jag gå och lägga mig snarast. Men håll ut! Imorgon har jag nått nyshoppat att visa från gårdagens tandläkartid-som-slutade-i-en-lång-dag-på-stan. En mix mellan Coco Chanel och Coca Cola skulle jag nog beskriva det.

/m

shåååpping

idag har jag shoppat shoppat shoppat! känns bra att jag äntligen verkligen fyndat på secondhand i stockholm. det händer sällan. allt är så förjävla överprisigt (finns ens det ordet?) på 2hand i storstäder. men jag fick en klänning på emmaus för 30 kr, en skit ball jackass t-shirt för 40 kr. och sen en skjorta från H&M herr. kanske visar bilder! pöss.

msn

haha ni skulle bara veta. jag kan vara extremt omogen ibland. som ikväll på msn. det var kul.

Lenie säger:

akta jag kommer och bajsar på dig!

Kim säger:

oh noooo

Kim säger:

hihi du är välkommen

Lenie säger:

eeh? jag har redan bajsat på dig. på din vänstra fot. du såg mig inte. jag va så snabb. som ekorren i andra sidan häcken. hähä

Kim säger:

hahaha

/Lena Susanna Joutsemo (hahaha)


knasigt



jag är fett upp och ner idag. bergochdalbana. jag mår bra jag mår dåligt. jag är glad jag är mindre glad. tjohej. haha.

polaroid



herregud vad jag vill ha en polaroid kamera. /L

Tårta och godis

När jag var i NY var jag inne i en av Betsey Johnson-butikerna. Kan jämföras med en enda stor gräddbakelse med stora och små praliner på. Så himla fint! Tyvärr är det inte riktigt i min prisklass men man kan ju alltid titta och drömma lite.








majsan

Gottie!

Första skoldagen avklarad! Inte lika märkvärdigt som att börja 1an såklart. Mitt schema suger hårt och vi har några nya i klassen. (Lena, du vet han Victor som gick i din klass, nu går han i min! haha) Jag har hunnit shoppat lite block och en penna som doftar körsbär! Awesome! Sen har jag också hämtat medicin mot min hand som ser ut som en fet korv pga getingjäveln!
Hur som helst, idag är det inte vilken dag som helst! Jag och min kompis Joyo firar 1 år! Haha, hur geekigt som helst. Vi ska äta hjärtformad pizza och lyssna på Mando!

majsan

(Känsliga läsare varnas för min hand!)



jag är fem år igen för: jag vill inte!

om nio timmar kommer jag att låsa min dörr för att sedan tio minuter senasre befinna mig i skolans aula. ångestbomb. pang pong poff typ.

gårkvällen


jennie fyllde år och vi började med fördrink hos henne.


jag och majsan.


vi drog och käka middag på resturang bryggan.


majsan blev getting stucken under middagen stackarn.





snygg elsa efter middagen.


kim haha.


sen drog vi på fest hos julia.


lisa och jessica.


crazy elsa.

Lenie

Det funkar!

Igår var jag på 18års drink hos en kompis. Det var sjukt trevligt och på vägen hem träffade jag o min kompis en sjukt konstig ryss som ville att vi skulle "conecta" med han o hans kompis. Vi tackade artigt nej och drog hem. Nu är det dags att börja tagga till sista kvällen på lovet. Första steget för att bli en mänskligare varelse är att ta en dusch! So long!

majsan


last day

idag är sista kvällen man kan göra något på lovet. så otroligt sorgligt. det är gått fort. för fort. men det känns iallafall bra att avsluta lovet på ett så bra sätt som jag kommer göra. idag fyller våran kompis jennie år så det blir fördrink, middag på en urmysig resturang vid havet och sedan fest hos en annan vän. åååh. jag är så uppspelat och taggad!

nu: duschen!

I'm back!


vacker konst av majsan på mina tår. /L

ps. bilden är till dig stoffe!

What are you looking for?

Tja folks!
Nu är jag hemma igen efter en vecka på basketlägret. Vi har tränat en hel del och jag har haft grov träningsvärk. Sen lyckades jag sträcka låret näst sista träningen så nu är det oböjligt. Bortsett från låret och ett getingstick (AJ!) har jag haft det så sjukt kul! Jag har typ garvat fram magrutor. Jag har dansat (fult) och sjungit (fulare) på mitt lags sjukt grymma årliga spex! haha! Jag har upptäckt dolda talanger!
Jag kom hem vid 7 ikväll och en halvtimme senare var jag på middag hos en kompis som ska till US and A i ett år! Där var det lite party men trött o otaggad som jag var jag inte kvar så länge. Jag måste spara mig till helgen, det är stora planer på gång, sista helgen innan skolan börjar ju! Nu är jag så trött så jag tror att jag sover. G O D  N A T T

majsan

paus

majsan är på basketläger och jag har ingen inspiration för att skriva nått. så se det som en blogg paus denna vecka. bjuder på en fin bild så länge. puss. /L


the dark night

jag kan inte göra annat än att hålla med majsan om inlägget nedan. batman va awsome! sjukt grym film det där. och heath asså wowwowwow. grymt bra filmat och ja, bästa filmen på riktigt länge. och jag som egentligen inte ens gillar action. good night.

Lenie

Fladdermusmannen

Asså Batman var  H E L T  S J U K T  G R Y M !  Faktiskt en av de bästa filmerna jag har sett skulle jag tro. Och som alla andra som sett filmen har konstaterat, Heath Ledger var läskigt bra! Nu ska jag fortsätta att rensa lite på mitt rum men sen blir det läggdags, ska upp tidigt och jobba imorgon. Godnatt!  /  Majsan


"it was very hot!"

Sjukaste natten hade jag inatt. Jag somnade inte förrän halv 7 av olika anledningar. Sen blev jag väckt klockan 9 av pappa. Då hade jag drömt att en fågel picka mig i stjärten i några timmar, mycket omysigt. Sen åkte jag och tog min sista Gardasil-spruta, som btw gjorde sjukt ont, hela armen känns som en tung korv. När jag kom hem somnade jag i soffan i tre timmar. Vaknade av telefonen och bestämde mig för att ge mig ut i joggingspåret. Jag joggade/powerwalkade 5 km och efter det var jag helt slut! Nu har jag duschat och ätit frukost för tredje gången. Ikväll blir det först kräftkalas med pappa och Mackan och efter det ska Lena och jag dra till Gotham City och träffa självaste Batman!

Majsaan

Stan anropar Lena!


Ge mig ditt hår tack?

som sagt, nu är det stan som gäller. och batman ikväll (eller majsan? ring mig!) puss.

Dagens schema

Igår rensade jag ut och vek alla mina kläder, det tog flera timmar men jag var så nöjd när jag gick och lade mig. Idag har jag powerwalkat i ösregn, det var hemskt! Sen har jag fikat med några glada prickar och efter det åkte jag och Hedda hem till henne och åt hennes special-smoothies. Jag ska snart ut och äta på J med pappa, Marcus och Nathalie och efter det blir det antagligen filmkväll. Jag är sjukt sugen på att se Batman men det får bli någon annan kväll.

M


böööö

allt är verkligen så jävla tråkigt just nu. det bara regnar och de personer jag vill ska vara hemma är inte det. /L

ta mig tillbaka och gör mig till kung


jag och dag på camp retard. hultsfreds bästa camp.

jag saknar hultsfred, jag saknar stämmningen, jag saknar musiken, jag saknar folket, jag saknar att dricka öl till frukost, jag saknar att äta langos till middag, jag saknar festival. asså nästa år, jag säger bara nästa år. hultsfred, peace and love, arvika, hela rubbet here I come! /L

BIG APPLE, del 2


Trump Tower

Slutkörd på Starbucks

Madison Square Garden

Utsikt från Empire State Building

Wall street

Smoothie-stånd på Saturdaymarket


/ M

rihanna - disturbia



Hörde precis Rihannas nya låt på MTV och herre jävlar säger jag bara. Brukar inte alls gilla henne men den här låten var riktigt bra. /L

I hope my boyfriend dont mind it


Katy Perry - I kissed a girl


Nu ska jag leta möbler, tapeter och färger till mitt nya rum. Jag vill ha förändring.

Lenie

"Räven tog din sko!"

Jag har alltid varit en sann djurvän! Ekorrar, Rådjur och till och med en räv. Vi har en hel djurpark på tomten! Räven har jag tyckt extra mycket om, det är ju inte så vanligt att ha ett rävbo på tomten likom. Nu har jag ändrar åsikt, den där räven kan fara och flyga! Igår natt väcker min brorsa mig med den hemska repliken. Jag vet precis vilka skor han snackar om, mina nya gladiatorsandaler från New York. Jag flyger upp fram sängen och Marcus berättar att han hade sett skit-räven tugga på nånting, mycket riktigt, en av mina sandaler som jag glömt utanför altandörren. Han hade fan ätit upp en halv rem från skon, den jävla räv-jäveln. Här låter vi han bo och bajsa på vår tomt och vad är tacken man får!? Skaffa dina egna prylar!

Ska in till stan nu och kolla om mr skomakare kan göra underverk men min kära sandal! Håll tummarna!


/ en ledsen & förtvivlad majsan

BIG APPLE, del 1

Här kommer den första serien med bilder från New York!


Allt för dig Jossi!

Broadway

Battery park

Från Ellis island

All star game-pimpad


Take away-sushi

De här bilderna är bara från de två första dagarna. Jag har några hundra till på datan.

/ Majsan

bland det coolaste jag sett


en sån ska jag köpa! /L


finland del 1

Bilder ifrån en cykeltur med mamma vid sommarstugan. Ursäkta egobildbomben. Men jag bryr mig inte för jag är bara glad (min nya data är underbar, detta är ren lycka).





















Lenie

min nya älskling

Hehe, har nog aldrig uppdaterat såhär dåligt. Men jag har faktist mina bortförklaringar...landet i två veckor och sen hade internet gått sönder. Men nu funkar det. Det kan man verkligen säga att det gör. För idag fick jag en ny asgrym laptop som bara funnits på marknaden i en vecka. Hell yeah. Nu jävlar - nu blir det uppdateringar! Iiih, jag bli så glad!

Lenie


Rubriken säger allt

Vadå bloggning på  allvar? Jag ursäktar mitt falska uttalande.
Det har hänt hyffsat mycket sen vi senast hördes. I torsdags var det party för hela slanten! Somnade tidig morgon hos Eve med en millitärkeps på huvudet och vaknade risig som en sopkvast.
Jag var hemma och laddade inför en uppstyrd 18-års middag på kvällen. Det var trevligt! När folket drog ut på korgen drog jag till Lenisen. Vi kollade på de sjukaste dokumentären. Idag har jag powerwalkat med morsan och kollat upp hotell i Nice, vi är verkligen seriösa med det här! Nu ska jag på middag hos min kusin som fyller 21, Grattis!!!

/ Majsan

RSS 2.0